Over Veldsink-vd Heijden Adviesgroep

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Helvoirt

In het centrum van Helvoirt vindt u ons als Zelfstandig Adviseur van RegioBank. U kunt terecht voor al uw bankzaken, hypotheken, particuliere- en zakelijke schadeverzekeringen. Er is daarnaast een vestiging in Haaren waar u ook binnen kunt lopen met al uw financiële vragen. We zijn een familiebedrijf en al jaren een bekende naam in de dorpen waar we gevestigd zijn. Wat begon vanuit een zolderkamer, is uitgegroeid tot een kantoor waar u met vertrouwen uw financiële planning kunt onderbrengen.

Alleen uw belang telt

U krijgt bij ons controleerbaar, onafhankelijk advies voor uw verzekering en hypotheek. Hoe werkt dat? We zijn voor hypotheken en verzekeringen niet gebonden aan één aanbieder. U bepaalt zelf hoeveel service u wilt en daar betaalt u ons voor. Daardoor richten we ons op maar op één ding: uw belang. Is het voor u bijvoorbeeld interessanter om uw auto niet all-risk te verzekeren? Dan zeggen we dat gewoon. Al onze adviseurs volgden specialistische opleidingen. En we scholen bij wanneer nodig. Daardoor kunnen wij altijd actuele oplossingen bedenken voor uw situatie.

Met persoonlijke betrokkenheid

Het 'Veldsink-vd Heijden' gevoel is voor onze klanten heel herkenbaar. Waar dit gevoel voor staat? Verdieping in uw situatie, persoonlijke bereikbaarheid en snel en effectief reageren. U kunt voor de bankproducten van RegioBank terecht op ons kantoor in Helvoirt. We bemiddelen exclusief voor RegioBank; een betrokken bank met passende betaal- en spaarproducten.

Dezelfde normen en waarden

Overige collega’s, zoals Suzanne en Karen, vindt u in Haaren en helpen u met plezier met uw hypotheken en verzekeringszaken. Het is misschien een cliché, maar niet minder waar: onze deur staat altijd voor u open en de koffie wordt vers voor u gezet. RegioBank hanteert namelijk dezelfde normen en waarden als wij doen.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Veldsink-vd Heijden Adviesgroep

Veldsink-vd Heijden Adviesgroep in Helvoirt

Vincent van Goghplein 7 B
5268 BZ Helvoirt
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Veldsink-vd Heijden Adviesgroep

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Veldsink-vd Heijden Adviesgroep in Helvoirt
Vincent van Goghplein 7 B
5268 BZ Helvoirt
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).