Over Hateka Assurantie- en Makelaarskantoor

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Hoek

Hatéka is al een eeuw actief in Zeeuws-Vlaanderen. Van oorsprong was deze zaak een winkeltje met rookwaren, chocolaterie en allerlei andere producten. Later werden door de twee zoons van de eigenaresse ook administratieve diensten aangeboden. Het begin van een mooie toekomst. Sinds 1927 kwamen daar ook bankzaken bij en later de verzekeringen. Sinds de jaren 70 zijn we ook een makelaardij. De heer Hamelink werd mede-eigenaar en de kantoren zijn uitgebreid. Inmiddels vindt u Hatéka in Zaamslag en Hoek en kunt u er terecht voor het totale pakket aan financiële diensten.

Voor de buurt

Doordat grote financiële instellingen wegtrekken uit de streek, hebben we ook naar de omliggende plaatsen toe een functie die we graag invullen. Deze ontwikkeling vindt ook bij andere (winkel)voorzieningen plaats en dat zien we met lede ogen aan. Daarom onderschrijven we het feit dat RegioBank uw buurt op verschillende manieren van tips voorziet, de buurt levendig wil houden en de buurtbewoners meer wil betrekken bij elkaar.

(H)erkennen

Ook de sponsoractiviteiten die we lokaal en in de streek ontplooien, dragen bij aan een stuk saamhorigheid en ontwikkeling in "onze buurt".  We vinden het fijn als mensen dat (h)erkennen en daarbij ons financiële advies op prijs stellen. De medewerkers van het kantoor werken er al jaren en soms zelfs decennia. We kunnen dan ook wel zeggen dat we de klanten kennen, en zij ons. Dat werkt heel goed en prettig!

Productenpalet

In de loop van de jaren hebben we diverse mogelijkheden opgebouwd om u als relatie te kunnen adviseren; naast de particuliere en zakelijke schadeverzekeringen kunt u met uw betaal- en spaarrekening bij ons terecht. We zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank en bemiddelen daarom exclusief voor hun betaal- en spaarproducten. Natuurlijk helpen wij u ook met uw hypotheek en lening en de eventueel daaruit volgende belastingvragen. Voor de waardering en eventuele bemiddeling bij de verkoop van uw onroerend goed hoeft u ook niet verder te zoeken: ons team gaat graag voor u aan het werk!                                                                                                                                                                             

Buiten de gestelde openingstijden zijn we gewoon de hele dag open. De balie is niet de hele dag open maar op afspraak werken wij ook in de avonduren. Schroom dus niet om eens binnen te lopen of een afspraak te maken. Al meer dan 100 jaar staan wij graag voor u klaar!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Hateka Assurantie- en Makelaarskantoor

Hateka Assurantie- en Makelaarskantoor in Hoek

Molendijk 15 A
4542 BJ Hoek
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Hateka Assurantie- en Makelaarskantoor

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Hateka Assurantie- en Makelaarskantoor in Hoek
Molendijk 15 A
4542 BJ Hoek
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).