Over Van Der Meer Verzekeringen

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Honselersdijk

Bij verzekeringen, hypotheken en bankzaken gaat het vaak om persoonlijke details, die u het liefst regelt met een adviseur die u kent. Dat is de kracht van Van der Meer Verzekeringen. Als verzekeringskantoor en Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn we uw vertrouwenspersoon. Onze deur staat open.

Yorick van der Meer

Financieel adviseur
Yorick is de derde generatie Van der Meer. Hij begeleidt de klant graag van A tot Z. Met verzekeringen, financieringen, bankzaken of hypotheken. Hij gelooft in de kracht van een persoonlijk gesprek.

Joke Sosef

Schade- en polisbehandelaar
Het contact met mensen, dat spreekt Joke aan. Al 24 jaar is Joke rots in de branding als schade- en polisbehandelaar. Zij regelt de schademelding t/m de afhandeling. En dat doet ze met hart en ziel.

Milene van der Knaap

Medewerkster Bankzaken
Zijn ze er nog, bedrijven waar u met uw eigen naam wordt verwelkomd? Daar zorgt Milene van der Knaap voor. Voor welke financiële zaken u ook komt, ze is uw eerste aanspreekpunt.

Wil van der Meer

Administratief medewerkster
Over financiële duizendpoten gesproken: financieel medewerkster Wil van der Meer is er zo één. Ze is echt een manusje van alles op de boekhouding. Achter de schermen is zij al 27 jaar actief.

Stella Valkenburg

Verzekeringsspecialist
Als verzekeringsspecialist is Stella op haar plaats aan de Dijkstraat. Ze helpt particuliere én zakelijke klanten graag. Ze denkt graag met u mee en brengt uw risico’s in kaart. Van begin tot eind.

Alessa van der Meer

Administratief medewerkster
De volgende generatie Van der Meer staat al klaar: Alessa vond haar weg naar de Dijkstraat. Ze is administratief medewerkster. Als onderdeel van de interne ‘opleiding’, staat ze ook achter de balie.

Marlies van Winden

Medewerkster Bankzaken
Haar functie als medewerkster Bankzaken bevalt Marlies uitstekend. Haar werkzaamheden ‘aan de balie’ zijn divers. Het geeft haar voldoening als mensen tevreden zijn en hun vragen zijn beantwoord.

Johan van der Meer

Financieel adviseur
Johan komt uit een echte verzekeringsfamilie. Als Van der Meer weet hij niet beter. Het contact met mensen, dat draait het bij hem om. De kleinschaligheid van ‘zijn’ kantoor vindt hij belangrijk.

Nieuwsartikelen van Van Der Meer Verzekeringen

Tijd voor een financiële schoonmaak

Waarom zou u alleen uw huis schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Van Der Meer Verzekeringen

Van Der Meer Verzekeringen in Honselersdijk

Dijkstraat 2
2675 AX Honselersdijk
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Van Der Meer Verzekeringen

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Van Der Meer Verzekeringen in Honselersdijk
Dijkstraat 2
2675 AX Honselersdijk
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).