Over Duijn Schermer & Partners B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Hoogkarspel

Visser Duijn bestaat al sinds 1999 en is sinds 2017 ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Wij bemiddelen exclusief voor de spaar- en betaalproducten van RegioBank. Deze samenwerking zorgt voor een versterking van onze dienstverlening in uw voordeel. Wij helpen bij hypotheken, verzekeringen en bankzaken zoals het openen van een Zilvervlootrekening voor uw (klein)kind.

De service die wij bieden gaat van mond tot mond. We leveren een nuchtere kijk op zaken en werken prettig samen met onze buren. Zo verwijzen we u met trots door naar de makelaars na een grondig hypotheekgesprek en adviseert het administratiekantoor ondernemers om bij ons eens te kijken naar een zakelijke rekening. Een gesprek in ons kantoor zorgt zo regelmatig voor een vruchtbare toekomst.

A-locatie

We bevinden ons in het centrum van Hoogkarspel. U loopt gewoon binnen wanneer u wil. Een afspraak bij u op kantoor of in de woonkamer kan wat ons betreft ook ‘s avonds of in het weekend. Een goed gesprek over uw financiële situatie moet namelijk plaatsvinden op een tijd die u het beste uitkomt.

Terug naar de toekomst

Waar andere financiële dienstverleners steeds meer online diensten aanbieden, merken wij dat onze klanten het bijna nostalgische gevoel dat wij bieden prettig vinden. Uiteraard kunt u ons bellen en mailen, maar we zijn ook persoonlijk zeer benaderbaar. Heeft u een schadegeval dan lossen wij dat voor u op. We stellen ons op als tussenpersoon tussen u en de verzekeraar. Zo slokken dit soort vervelende klussen uw tijd niet langer op.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Duijn Schermer & Partners B.V.

Duijn Schermer & Partners B.V. in Hoogkarspel

Streekweg 218
1616 AN Hoogkarspel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Duijn Schermer & Partners B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Duijn Schermer & Partners B.V. in Hoogkarspel
Streekweg 218
1616 AN Hoogkarspel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).