Betaalgemak online

  • Eenvoudig geld overboeken met Internet Bankieren
  • Snel uw saldo checken of geld overmaken met de Mobiel Bankieren app
  • Altijd en overal inzicht in uw inkomsten en uitgaven

Drie redenen om nu online te gaan bankieren bij RegioBank

Via Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app regelt u uw betalingen wanneer het u uitkomt. Met Internet Bankieren kunt u veilig, snel en gemakkelijk uw bankzaken regelen zoals geld overmaken, een overboeking naar het buitenland doen, uw saldo bekijken en rekeningafschriften printen. Zo heeft u altijd grip op uw geldzaken.

Veilig en eenvoudig online betalen

Winkelt u vaak online? Met de Mobiel Bankieren app kunt u ook snel en veilig op uw smartphone of tablet aankopen doen en betalen via iDEAL.

Makkelijker en sneller bankieren

Snel en eenvoudig uw geldzaken regelen. Via Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app gaat dat heel gemakkelijk. U heeft altijd grip op uw geldzaken en kan gemakkelijk betalingen doen.

Persoonlijk advies

Of u nu geld overmaakt met uw Wereldpas, via Internet Bankieren en onze Mobiel Bankieren app, of liever even binnenloopt op kantoor. Met een betaalrekening bij RegioBank heeft u het beste van twee werelden. U kunt namelijk altijd vertrouwen op de persoonlijke service van uw Zelfstandig Adviseur in de buurt.

Dit is hoe RegioBank werkt

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat RegioBank voor u kan betekenen.

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen

U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken

U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Zuiderhuis

Zuiderhuis in Horn

Raadhuisplein 4
6085 BZ Horn
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Waarom u bij RegioBank goed zit

RegioBank meest klantgerichte bank

RegioBank won de Customer Centric DNA Award 2017; de grootste publieksprijs op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders zijn we weer verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2016.

RegioBank klantvriendelijkste bank

RegioBank is ook verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland. De CustomerFirst Award voor de klantvriendelijkste bank van Nederland word uitgereikt door Smart Market Response (SAMR). De jury bestaat uit ruim 46.000 willekeurig geselecteerde consumenten.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Zuiderhuis

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Zuiderhuis in Horn
Raadhuisplein 4
6085 BZ Horn
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).