Over J.M.B.M. van Elk

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Horssen

Hans van Elk financieel advies staat al sinds 1988 klaar voor klanten uit Horssen en omgeving met een financieel advies in de meest uitgebreide zin. De klant die met een goed en tevreden gevoel huiswaarts keert, gaat boven het snel zaken doen. Bijna dertig jaar dienstverlening levert ook dankbare momenten op. Zo maakten we binnen een week twee keer mee dat na een uitgebreid hypotheekgesprek het advies was om voorlopig geen huis te kopen. De ouders belden daarna terug en bedankten ons voor hetgeen hun niet gelukt was. Dat is óók dienstverlening.

Objectief

Wij zeggen altijd “als ik mijn klanten goed bedien, dan gaat het met mij ook goed”. Klanten stellen een objectief advies op prijs. Onze ervaring is dat wanneer het advies niet meteen tot zaken doen leidt, de klant later toch op basis van het eerdere contact terug komt. Om die reden zijn wij ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Geen snelle deals en verre contacten maar een betrokken adviseur bij u op de hoek. Waar u ook terecht kunt voor uw spaar- en betaalrekening, Internetbankieren en de Mobiel Bankieren app.

Neem telefonisch of via de website contact op voor het maken van een afspraak en dan bekijken we samen wat we voor u kunnen betekenen! Ook buiten kantooruren zijn wij voor u bereikbaar!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Burg. van Elkstraat 25
6631 AE Horssen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij J.M.B.M. van Elk

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

J.M.B.M. van Elk in Horssen
Burg. van Elkstraat 25
6631 AE Horssen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).