Sparen zoals u dat wilt

  • Spaarrekening op maat
  • Een aantrekkelijke spaarrente
  • Persoonlijk spaaradvies

Persoonlijk spaaradvies

Wilt u alleen een hoge spaarrente of wilt u spaaradvies op maat? Tegenwoordig zijn spaarrentes relatief laag en de verschillen per bank minimaal. Er zijn echter meer redenen om te sparen bij RegioBank. Denk aan een persoonlijk spaaradvies, of al uw bankzaken bij u in de buurt kunnen regelen.

Spreekt u dit aan? Dan is RegioBank úw bank.

Voor ieder spaardoel een oplossing

Sparen voor uzelf

Sparen voor later bijvoorbeeld als aanvulling op uw pensioen of om een reservepotje op te bouwen. Snel en eenvoudig. Sparen zoals u dat wilt.

Sparen voor uw huis

Sparen voor een startkapitaal voor uw toekomstige huis. Of sparen voor de aflossing van uw hypotheek tegen een aantrekkelijke variabele rente.

Uw kind leren sparen

Sparen voor de toekomst van uw kind kan met Zilvervloot Sparen. Met een variabele premie en een mooie premie. Uw kind zelf leren sparen kan met JongWijs. Stap voor stap leert uw kind omgaan met geld. Zo wordt uw kind in zijn of haar eigen tempo wijzer in geldzaken.

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen

U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken

U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Ancora Adviesgroep

Ancora Adviesgroep in Katwyk Zh

Baron S. de L. Wyborghstr 1
2225 TD Katwyk Zh
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Waarom u bij RegioBank goed zit

RegioBank meest klantgerichte bank

RegioBank won de Customer Centric DNA Award 2017; de grootste publieksprijs op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders zijn we weer verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2016.

RegioBank klantvriendelijkste bank

RegioBank is ook verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland. De CustomerFirst Award voor de klantvriendelijkste bank van Nederland word uitgereikt door Smart Market Response (SAMR). De jury bestaat uit ruim 46.000 willekeurig geselecteerde consumenten.

5 sterren voor Eigen Huis Sparen

Het onafhankelijke MoneyView geeft onze spaarrekening Eigen Huis Sparen 5 sterren in de categorie Prijs.

Sparen bij RegioBank – Voor een goed gevoel

Sparen bij RegioBank – Voor een goed gevoel

Sparen voelt goed, blijkt uit onderzoek. Daarom helpt RegioBank u bij het sparen met handige tips en adviezen van Zelfstandig Adviseurs bij u in de buurt.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Ancora Adviesgroep

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Ancora Adviesgroep in Katwyk Zh
Baron S. de L. Wyborghstr 1
2225 TD Katwyk Zh
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).