Over Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Kerkdriel

Als het om uw financiële situatie gaat, is het prettig wanneer u kunt terugvallen op een betrouwbaar advies. Over uw bankzaken bijvoorbeeld, of uw hypotheek en verzekeringen. Met een klein team zijn we u van dienst, bij ons op kantoor in Kerkdriel of bij u thuis.

Seger Knops

Financieel Adviseur | Erkend Hypothecair Planner (EHP)
Seger helpt u graag met het maken van de juiste keuze voor uw bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Het is belangrijk dat u zich hierbij prettig voelt en ervaart dat uw zaken in goede handen zijn.

Arnold van Hooft

Oprichter
Arnold is de oprichter van Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen. Een kantoor in de buurt waar je zo even kan binnenlopen en waar persoonlijk contact voorop staat. Dit wordt tot de dag van vandaag nagestreefd bij Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen.

Peter Vissers

Financieel Adviseur | Erkend Hypotheekadviseur
Peter is de verzekeringsspecialist. Voor vragen over uw verzekeringen kunt u bij hem terecht. Doordat Peter Erkend Hypotheekadviseur is kan hij u ook een passend advies geven voor uw hypotheek.

Jill van den Oudenalder

Medewerker Bankzaken
Jill beantwoordt uw vragen over bankzaken. U kunt hiervoor binnenlopen, maar ook bellen of e-mailen. Het is plezierig dat we u kennen als Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Janny Hendriks van der Wal

Verzekeringsadviseur bedrijven
Janny is verzekeringsadviseur. Wij beheren uw verzekeringen en bij schade handelen wij de melding voor u af. Met een telefoontje aan Janny, is uw schademelding in goede handen.

Jacco Bogers

Verzekeringsadviseur particulieren
Jacco is verzekeringsadviseur. Op zoek naar de passende verzekering met een scherpe premie. Door de laagdrempeligheid van ons kantoor weten we wie u bent. U heeft geen omkijken naar uw verzekeringen.

Margé Hol

Medewerker Bankzaken en Hypotheken
Margé beantwoordt samen met Jill de vragen over uw bankzaken. Daarnaast zorgt ze er voor dat uw hypotheekaanvraag in goede handen is. Zij ondersteunt onze adviseurs bij een goede, snelle afhandeling.

Nieuwsartikelen van Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen

Tijd voor een financiële schoonmaak

Waarom zou u alleen uw huis schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!

Zo lang duurt het voordat uw goede voornemen werkt

Op 1 januari beginnen we vol goede moed aan onze voornemens. We breken sigaretten doormidden, gooien alle koekjes weg en trekken stoffige hardloopschoenen uit de kast. En dan is het een kwestie van volhouden. Hoe lang duurt het voordat we onszelf iets nieuws aanleren?

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen

Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen in Kerkdriel

Kerkstraat 71 B
5331 CC Kerkdriel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Arnold van Hooft Hypotheken en Verzekeringen in Kerkdriel
Kerkstraat 71 B
5331 CC Kerkdriel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).