Over Offermans en Snijder Verzekeringen B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Kerkrade

In een wereld waarin het gemak van internet het belang van uitgebreide kennis over financiële producten lijkt te overstijgen, vinden wij het juist belangrijk om u als klant uitgebreid te informeren over alle mogelijkheden, met bijbehorende voorwaarden. Wij nemen u hierdoor veel administratieve taken uit handen. Dankzij de uitgebreide kennis van onze medewerkers, komt u niet voor verrassingen te staan.

Particuliere en zakelijke verzekeringen op maat

Wij bieden particuliere verzekeringen in de categorieën personen, wonen, verkeer en recreatie. Door ons brede aanbod zijn wij in staat om een pakket op maat te maken. Zo bent u verzekerd tegen dié risico’s die in uw specifieke situatie voor kunnen komen. Op het moment dat u schade heeft, nemen wij direct de afwikkeling in behandeling.

Ook als u onderneemt, voorzien wij u van advies om uw bedrijfsrisico’s te beperken. Onze zakelijke adviseurs stemmen samen met u als ondernemer de financiële zaken af en dekken bedrijfsrisico’s met u af. Mocht er onverhoopt schade zijn, komen wij direct in actie.

Ook voor uw bankzaken

Vanuit ons kantoor in Kerkrade zijn wij voor u een aanspreekpunt voor meerdere financiële zaken. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank vinden wij persoonlijk contact zeer belangrijk. Het contact is -in tegenstelling tot andere banken- persoonlijker en kleinschaliger. Tijdens kantooruren heeft u altijd de mogelijkheid om bij ons kantoor in Kerkrade binnen te lopen.

Makelaardij

Naast verzekeren, zijn wij ook al vele jaren actief als makelaar in de regio Parkstad. Wij begeleiden u vanuit ons kantoor in Kerkrade dan ook graag bij het aan- of verkopen van een woning, taxeren van een woonhuis en adviseren en/of afsluiten van een hypotheek.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Offermans en Snijder Verzekeringen B.V.

Offermans en Snijder Verzekeringen B.V. in Kerkrade

Kaalheidersteenweg 107
6466 AB Kerkrade
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Offermans en Snijder Verzekeringen B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Offermans en Snijder Verzekeringen B.V. in Kerkrade
Kaalheidersteenweg 107
6466 AB Kerkrade
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).