Over Otterlo Financieel Advies

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Koedijk

In een statig pand langs het Noordhollandsch Kanaal ligt het fijne dorpskantoor van deze Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Iedereen die naar het centrum van Alkmaar moet, fietst er langs. De omgeving is inmiddels ingehaald door de nieuwbouw, maar nog altijd leven en werken we met dat heerlijk nostalgische dorpsgevoel. Geen pak en strop, maar een overhemd in een nette broek zorgen ervoor dat u makkelijk binnenstapt.

Voor en met het dorp

Onze hoofdactiviteit is verzekeren en daarnaast bemiddelen we exclusief voor spaar- en betaalproducten van RegioBank. De hele regio weet dat. Ouders geven een warme aanbeveling aan hun kinderen, vrienden en kennissen verwijzen naar ons en we zijn zichtbaar bij de plaatselijke sportclubs. We willen de mensen altijd wat teruggeven. Zo sponsoren we het tennis, voetbal en hardlopen in het dorp en dragen we bij aan de Gondelvaart. Een dorpsfeest met versierde gondels met lampjes.

Zelfde team, zelfde service

We werken met zijn zevenen. De basis van dit team is sinds 2000 niet meer veranderd. Zo vormen we een club mensen die elkaar door en door kennen en een hechte band hebben. We ambiëren het niet groter te worden. Ons doel is een steeds nauwere band met onze klanten en een optimale service leveren. We willen weten wie we helpen. Dat is leuk wanneer dat huis eenmaal is gekocht of de kinderen een eigen inboedelverzekering afsluiten omdat ze op kamers gaan. Dan hebben wij bijgedragen aan dat verhaal.

Snipperdagen bewaren

Het openen van een Zilvervlootrekening, het afsluiten van een autoverzekering, oriënteren naar een hypotheek: er zitten prachtige, grote gebeurtenissen aan vast. Regel deze belangrijke zaken van het leven dan ook op het moment dat jij kan. Bij ons loop je gewoon binnen in plaats van een snipperdag op te nemen voor het gesprek met een adviseur over twee weken.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Otterlo Financieel Advies

Otterlo Financieel Advies in Koedijk

Kanaaldijk 212
1831 BE Koedijk
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Otterlo Financieel Advies

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Otterlo Financieel Advies in Koedijk
Kanaaldijk 212
1831 BE Koedijk
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).