Over Raadschelders en Zn.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Kudelstaart

Nestor Theo is bakker, net als zijn vader. In 1948 besluit hij het over een heel andere boeg te gooien en begint in de verzekeringen. In een kantoor aan huis legt hij de basis voor het huidige Raadschelders & Zn. Een klein kantoor overigens, in een klein huisje waarin ook nog tien kinderen worden grootgebracht. Een van die tien kinderen is Hans. Als vijftienjarige jongen helpt hij zijn vader al, maar het duurt nog veertien jaar voordat hij het bedrijf overneemt. Hij heeft een diploma machinebankwerker, maar net als zijn vader vindt ook Hans de verzekeringen uiteindelijk interessanter. In 1980 verhuist het kantoor naar een ruimte bij het huis van Hans.

Twaalf jaar later komt weer een tienerzoon de gelederen bij Raadschelders versterken. Derde generatie Remco komt parttime helpen. De geschiedenis herhaalt zich en Remco kiest, net als vader en opa, voor de verzekeringen. Sinds 2015 is hij eigenaar en kan Hans zijn aandacht steeds meer verleggen naar zijn kleinkinderen.

Familiebedrijf

Het ‘verzekeringenvirus’ blijkt besmettelijk. Theo, Esther en Pascalle, respectievelijk oom, zus en vrouw van Remco, hebben ook van verzekeringen hun dagelijks werk gemaakt. De beschikbare familieleden zijn daarmee ‘op’, maar is er wel behoefte aan extra handjes. Die komen erbij in de vorm van Petra, Annie en Ruud.

Inmiddels breidde Raadschelders & Zn haar dienstenpakket uit met hypotheken en bankzaken. Voor hypotheken zijn we -net als voor verzekeringen- een onafhankelijke aanbieder. Voor de spaar- en betaalproducten van RegioBank bemiddelen we exclusief. Zo kunt u al uw financiële zaken bij ons onderbrengen. Wel zo handig; een aanspreekpunt in de buurt.

Als we u van dienst kunnen zijn, horen we dat graag!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Raadschelders en Zn.

Raadschelders en Zn. in Kudelstaart

Einsteinstraat 115
1433 KH Kudelstaart
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Raadschelders en Zn.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Raadschelders en Zn. in Kudelstaart
Einsteinstraat 115
1433 KH Kudelstaart
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).