Over Deur Financiële Diensten

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Leersum

Welkom bij Deur Financiële Diensten in Leersum. We zitten midden in het dorp, aan de hoofdstraat. Wij noemen dat een A1 locatie, want we zijn makkelijk bereik- en vindbaar. We hebben eigen parkeerplaatsen bij het pand. Dus ook parkeren is bij ons geen probleem.

Laagdrempelig

Al vijfendertig jaar staan we voor u klaar. Zowel als Zelfstandig Adviseur van RegioBank, als assurantiekantoor. Of u voor een kleine vraag komt of voor het totale pakket aan diensten. In totaal werken er momenteel twaalf medewerkers bij Deur Financiële Diensten. Hiervan helpen er vier u met uw bankzaken. Daarnaast werken er administratieve medewerkers en allround adviseurs. Samen staan we garant voor optimaal financieel advies op het gebied van bankzaken, hypotheken en verzekeringen. We bestempelen onszelf als laagdrempelig. De deur staat altijd open. We zijn een erg hecht team en we kunnen snel schakelen.

Ouderwets?

Ouderwets of niet, wij beschikken nog over een kasfunctie. Geld halen aan de balie kan hier nog gewoon. Dat is voor veel mensen prettig. Wij helpen u graag met uw bankzaken. Wij kunnen u de persoonlijke aandacht geven die u verdient. U hebt een aanspreekpunt waarmee u al uw financiële zaken kunt bespreken en dat op het moment dat u het beste uitkomt. Wij zijn uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Deur Financiële Diensten

Deur Financiële Diensten in Leersum

Rijksstraatweg 159 A
3956 CL Leersum
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Deur Financiële Diensten

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Deur Financiële Diensten in Leersum
Rijksstraatweg 159 A
3956 CL Leersum
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).