Over Burgers Assurantiën

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Leuth

Burgers Assurantiën is een welbekend begrip in de regio. Niet alleen in de Ooijpolder en Leuth, maar ook in Malden en richting Groesbeek krijgen wij steeds meer naamsbekendheid. Ons kantoor past goed in deze regio’s, omdat wij een persoonlijk assurantiekantoor zijn en geen stadskantoor. Wij hanteren namelijk een persoonlijke, onafhankelijke werkwijze. Wij zijn er voor u en uw situatie.

Uiteenlopende diensten

Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank en daarom bemiddelen we exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Daarnaast zijn wij uw onafhankelijke tussenpersoon voor verzekeringen, hypotheken en kredieten. Tot slot kunt u ook bij ons binnenlopen met al uw vragen en wensen op het gebied van wonen. Wij staan daarvoor voor u klaar. Kortom: als allround-kantoor bieden wij u een totaalpakket.

Snelle en duidelijke communicatie

Burgers Assurantiën heeft een hecht team. Onze dertien specialisten hebben jarenlange ervaring en werken nauw samen met elkaar. Hierdoor verloopt onze communicatie strak, snel en helder. Zowel binnen ons team als de communicatie naar onze klanten. Onze medewerkers staan voor u klaar. Geen onduidelijke, onpersoonlijke werkwijze via internet, maar een persoonlijke en ontzorgende werkwijze bij ons op kantoor.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Bredestraat 2
6578 AV Leuth
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Burgers Assurantiën

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Burgers Assurantiën in Leuth
Bredestraat 2
6578 AV Leuth
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).