JongWijs: uw kind wijzer in geldzaken

  • Sparen en betalen door uw kind zelf
  • Praktische educatieve informatie, spaartips en spelletjes voor u en uw kind
  • Een pakket zonder maandelijkse kosten

Uw kind leert met JongWijs omgaan met geld

Jong geleerd is oud gedaan. Met de JongWijs Spaar- en Betaalrekening van RegioBank kunt u uw kind wijzer in geldzaken maken. Deze rekeningen groeien mee met uw kind. Eerst alleen sparen. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij.

Spelenderwijs leren is leuk

JongWijs groeit stap voor stap uit tot een volwaardig spaar- en betaalpakket voor uw kind. Met allerlei opties, zoals een betaalpas, Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. U bepaalt zelf wanneer uw kind toe is aan deze opties. Wij wijzen u jaarlijks op de mogelijkheden. Het is vervolgens aan u wat u wilt aanvragen. Zo kunt u uw kind in een eigen tempo wijzer in geldzaken maken.

Jaarlijkse post met praktische geldtips voor u en uw kind

Uw kind krijgt ieder jaar leuke en leerzame tips van JongWijs. We starten eenvoudig. Onze tips groeien mee met de leeftijd. Ook u krijgt jaarlijks post van JongWijs. Interessante informatie, praktische tips en leuke spelletjes om samen met uw kind te doen. Met JongWijs kunt u uw kind spelenderwijs leren omgaan met geld.

Welkomstcadeau

Bij het openen van een JongWijs pakket ontvangt uw kind een leuk welkomstcadeau. Vanaf dat moment ontvangen u en uw kind jaarlijks post. En uiteraard staat uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank ook voor u klaar. Voor vragen over betalen en sparen en veilig gebruik van een betaalpas. Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u graag om uw kind te leren omgaan met geld.

Dit is hoe RegioBank werkt

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat RegioBank voor u kan betekenen.

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen

U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken

U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Pillen Assurantie en Makelaardij

Pillen Assurantie en Makelaardij in Lichtenvoorde

Varsseveldseweg 14
7131 BJ Lichtenvoorde
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Waarom u bij RegioBank goed zit

RegioBank meest klantgerichte bank

RegioBank won de Customer Centric DNA Award 2017; de grootste publieksprijs op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders zijn we weer verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2016.

RegioBank klantvriendelijkste bank

RegioBank is ook verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland. De CustomerFirst Award voor de klantvriendelijkste bank van Nederland word uitgereikt door Smart Market Response (SAMR). De jury bestaat uit ruim 46.000 willekeurig geselecteerde consumenten.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Pillen Assurantie en Makelaardij

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Pillen Assurantie en Makelaardij in Lichtenvoorde
Varsseveldseweg 14
7131 BJ Lichtenvoorde
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).