Over Steentjes Makelaars

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Lichtenvoorde

Steentjes bouwde in de loop der jaren een dynamisch en veelzijdig team op, van vele markten thuis. We gaan prat op onze Achterhoekse manier van denken, die u in al onze geledingen terugvindt. Inmiddels bieden wij verschillende diensten aan. Wij zijn makelaar, maar u kunt ook bij ons terecht voor uw verzekeringen, hypotheken, pensioenen en bankzaken. Alles onder een dak dus! U vindt ons in Lichtenvoorde.

Samen vinden we uw (t)huis

Onze makelaardij bemiddelt bij aan- en verkoop van alle soorten en maten onroerend goed. Ook maken wij onafhankelijke en deskundige taxaties. Makelaardij op een andere manier; persoonlijk, betrokken en doorzichtig. Uw belang staat voorop. Samen we vinden we uw (t)huis.

Breed scala aan mogelijkheden

Tevens zijn wij onafhankelijk adviseur in verzekeringen en hypotheken. Wij zijn hiervoor niet gebonden aan één bank of geldverstrekker. Daardoor kunnen we samen met u op zoek gaan naar het voor u meest geschikte verzekerings- of hypotheekproduct. Daarbij bekijken we met u een breed scala aan mogelijkheden bij een groot aantal aanbieders.

Inventariseren, analyseren en adviseren is ons dagelijks werk. Hierbij is ook goed vergelijken erg belangrijk, want in de praktijk blijkt dat verzekeringsmaatschappijen onderling enorm verschillen. Niet alleen qua premies en voorwaarden, maar ook in hun manier van werken. Niets is vervelender dan dat een verzekering niet uitkeert wanneer u schade heeft geleden. Wij zorgen ervoor dat u alleen datgene verzekert wat echt nodig is.

Onze kracht

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank onderschrijven wij waar de RegioBank voor staat: persoonlijk, in de buurt, nuchter en direct. We kiezen ervoor om u deze manier te bedienen. In de buurt en met u als klant centraal. Bovendien bieden wij alles onder één dak; makkelijker kan het niet!

We verwelkomen u graag in ons kantoor in Lichtenvoorde!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Steentjes Makelaars

Steentjes Makelaars in Lichtenvoorde

Broekboomstraat 10
7131 DW Lichtenvoorde
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Steentjes Makelaars

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Steentjes Makelaars in Lichtenvoorde
Broekboomstraat 10
7131 DW Lichtenvoorde
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).