Over Geld en Makelaardij

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Liempde

Geld en Makelaardij bestaat al bijna twintig jaar en u vindt ons in de Nieuwstraat in Liempde, tegenover de plaatselijke supermarkt. We werken op kantoor met vier enthousiaste medewerkers, waarbij de onderlinge lijnen dus kort zijn. We zijn een dorps- en gemoedelijk kantoor met als motto: bijzonder gewoon en gewoon bijzonder!

Diensten

U kunt bij ons terecht voor het totale financiële plaatje. We zijn Zelfstandig Adviseur van Regiobank.  Dit betekent dat wij mogen bemiddelen voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. De bank die -net als wij- dichtbij haar klant staat. Een persoonlijke benadering in combinatie met moderne producten van nu.

Daarnaast hebben we natuurlijk nog de makelaardij, waardoor wij alles met betrekking tot uw woning onder één dak hebben: hypotheken, aankoop, verkoop en taxatie. Tenslotte kunt u ook voor al uw verzekeringen bij ons terecht. Of het nu om diensten gaat met betrekking tot bankzaken, verzekeringen of de makelaardij: onze werkwijze is professioneel als het moet en informeel als het kan!

Betrouwbaar

Financiële zaken zijn persoonlijke zaken. Daarom loopt u niet zomaar te koop met uw persoonlijke gegevens en wilt u graag weten wie u uw financiële zaken in handen geeft. Terecht stelt u hoge eisen aan de betrouwbaarheid en deskundigheid van uw financiële adviseur. Wij verzekeren u dan ook dat uw zaken bij ons in goede handen zijn.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Geld en Makelaardij

Geld en Makelaardij in Liempde

Nieuwstraat 30
5298 CL Liempde
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Geld en Makelaardij

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Geld en Makelaardij in Liempde
Nieuwstraat 30
5298 CL Liempde
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).