Over Hypotheekdesk Lochem

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Lochem

Bij ons vindt u alles onder één dak. Van de verkoop van uw huidige woning en de aankoop van een nieuwe woning tot de hypotheek tot de benodigde verzekeringen; wij regelen alles voor u! Ook zijn wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Esther Koops

Adviseur bank- en verzekeringswezen
Als adviseur bank – en verzekeringen maak ik voor u het verschil door mijn kennis en ervaring. Ik help bij de keuze van de juiste verzekeringsproducten die aansluiten op uw specifieke wensen en help u graag met al uw bankzaken. U kunt met uw vragen bij mij terecht, ik ben u graag van dienst!

Sabine van de Belt-Tjoonk

Commercieel medewerker binnendienst
Ik ondersteun de adviseurs met de hypotheekaanvragen en zorg ervoor dat dit zo vlot en prettig mogelijk verloopt. Ik ben erg klantgericht en zal daarom altijd mijn uiterste best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Neem gerust eens contact met ons op, ik help u graag.

Erik Langermans

Hypotheekspecialist
Ik zit al ruim 25 jaar in de financiële dienstverlening. Graag kijk ik samen met u naar een passende hypotheek. Een laagdrempelige en ongedwongen sfeer, daar ga ik voor!

Henriëtte Martens

Adviseur bankzaken
Als adviseur Bankzaken beantwoord ik graag al uw vragen over bancaire zaken. Samen met u kijk ik naar de beste oplossing voor uw financiële situatie.

Chantal van ’t Hof

Office manager
Ik ben de spin in het web. Als Office Manager zorg ik ervoor dat het contact tussen u en de adviseurs zo spoedig mogelijk verloopt en ik ben het eerste aanspreekpunt.

Erica van Noort

Erkend hypotheekadviseur
Ik help u graag op het gebied van verzekeringen, hypotheken en bancaire zaken. Voor zowel vragen als berekeningen, advies en het uitbrengen van offertes kunt u bij mij terecht.

Carolien Langermans

Aankoop- en verkoopbegeleiding
Mijn passie is om de zoektocht naar een nieuw (t)huis samen met u aan te gaan en het huis te vinden dat bij u past. Tevens verzorg ik graag de verkoop van uw woning tegen een scherp tarief.

Nieuwsartikelen van Hypotheekdesk Lochem

Pinpas kwijt op vakantie. En nu?

U bent op vakantie en raakt uw betaalpas kwijt. Het zal u maar gebeuren. In zo’n geval kunt u maar beter goed voorbereid zijn. Met dit stappenplan heeft u tóch nog een ontspannen vakantie.

Wat kost dat? Samenwonen

Samenwonen is leuk én spannend tegelijk. Maak in elk geval duidelijke afspraken over geldzaken, dan houden jullie meer tijd over voor leuke dingen.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Hypotheekdesk Lochem

Hypotheekdesk Lochem in Lochem

Nieuwstad 7
7241 DL Lochem
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Hypotheekdesk Lochem

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Hypotheekdesk Lochem in Lochem
Nieuwstad 7
7241 DL Lochem
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).