Over Borgraad Financieel Advies B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Loosdrecht

Bij Borgraad Financieel Advies vinden wij dat persoonlijk contact noodzakelijk is, om tot een eerlijk en goed advies te komen over uw bankzaken en verzekeringen.

Persoonlijk contact

Steeds meer banken en verzekeraars bieden hun diensten via internet aan of werken met callcenters. Dit heeft voordelen, maar ook nadelen. Het persoonlijk contact wordt er immers wel minder door.

Wat ons betreft geeft u aan wat voor u de plezierigste vorm van contact is: bij u thuis, bij ons op kantoor, telefoon of per e-mail.

Kleinschalig, laagdrempelig en persoonlijk

Borgraad Financieel Advies onderschrijft het uitgangspunt van RegioBank; een bank zonder poespas en altijd de mogelijkheid om binnen te kunnen lopen.

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank kunt u bij ons ook terecht voor uw bankzaken. Onze kenmerken? Kleinschalig, laagdrempelig en persoonlijk. De aandacht die u krijgt bij ons, maakt dat een advies optimaal op uw eigen situatie is toegesneden. 

Eerlijke gesprekspartner

Als verzekeringskantoor zijn wij reeds al jaren actief op het gebied van alle mogelijke verzekeringen, zowel voor de particulier als de ondernemer.

Ook hier zijn onze pijlers persoonlijk, vertrouwd en deskundig. Deze uitgangspunten zorgen er voor dat wij al jaren door onze opdrachtgevers gezien worden als een eerlijke risicobeheerder en gesprekspartner.

Bij u in de buurt

Borgraad Financieel Advies is al ruim 20 jaar in Loosdrecht gevestigd. Alle medewerkers voelen zich bijzonder betrokken bij het bedrijf en met u als klant. En dat is iets om trots op te zijn!

Wij zijn gevestigd te Loosdrecht, ook wel de ‘Watertuin’ van Nederland genoemd. Buiten kantooruren staat de telefoon doorgeschakeld, zodat wij 24-uur per dag bereikbaar zijn.

Graag verwelkomen wij u op de Oud-Loosdrechtsedijk 252 te Loosdrecht!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Borgraad Financieel Advies B.V.

Borgraad Financieel Advies B.V. in Loosdrecht

Oud Loosdrechtsedijk 252
1231 NH Loosdrecht
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Borgraad Financieel Advies B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Borgraad Financieel Advies B.V. in Loosdrecht
Oud Loosdrechtsedijk 252
1231 NH Loosdrecht
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).