Over Pullen & Partners

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Made

Pullen & Partners is hét adres in Made voor verzekeringen en hypotheken. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank regelt u bij ons ook uw bankzaken. Wij luisteren naar u en nemen de tijd. Privé of zakelijk; u kunt bij ons terecht voor uw financiële zaken.

Nel Gilessen

Commercieel medewerker
Samen met Margreet Meulemans ben ik al jarenlang het gezicht van het kantoor in Made. Als kassier en specialist bankzaken zorg ik ervoor dat u zich thuis voelt op ons kantoor.

Nick Meulemans

Commercieel medewerker
Letterlijk ben ik opgegroeid met RegioBank. Vanaf 1 januari 2017 heb ik het stokje van mijn moeder overgenomen en binnen het totale financiële dienstenpakket van Pullen & Partners ben ik verantwoordelijk voor de bankzaken in Raamsdonksveer en Made.

Martijn Koremans

Erkend hypothecair planner en erkend financieel adviseur
Als erkend hypothecair planner ben ik de specialist op het gebied van hypotheken, inkomens- en vermogensadvies. Graag nodig ik u uit op één van onze kantoren of bij u thuis. U zult merken dat uw wensen met mijn kennis een perfecte combinatie zijn.

Marc Pullen

Erkend hypothecair planner en pensioenadviseur
Met 26 werkjaren in de financiële wereld, waarin ik mij de laatste jaren voornamelijk heb gespecialiseerd in zelfstandigen en directeur-grootaandeelhouders, mag ik me inmiddels wel een ervaren rot noemen. Ik nodig u uit om u door ons team in de watten te laten leggen.

Wendy Verschuren

Administratie
Een goed team verdient een goede administratieve ondersteuning. Het is mijn taak de administratie op rolletjes te laten lopen zodat de adviseurs alle tijd vrij hebben voor advisering!

Nieuwsartikelen van Pullen & Partners

Tijd voor een financiële schoonmaak

Waarom zou u alleen uw huis schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!

Zo lang duurt het voordat uw goede voornemen werkt

Op 1 januari beginnen we vol goede moed aan onze voornemens. We breken sigaretten doormidden, gooien alle koekjes weg en trekken stoffige hardloopschoenen uit de kast. En dan is het een kwestie van volhouden. Hoe lang duurt het voordat we onszelf iets nieuws aanleren?

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Middelmeede 11
4921 BZ Made
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Pullen & Partners

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Pullen & Partners in Made
Middelmeede 11
4921 BZ Made
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).