Over Alterna Ass. en Fin. Dienstverl.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Meijel

Bij Alterna Assurantiën wordt al sinds 1981 financieel advies gegeven in de breedste zin van het woord. Waar Gerrit Sanders zich in het begin alleen bezig hield met administratie en belastingen, is het kantoor inmiddels expert in onder meer particuliere en zakelijke verzekeringen, administratie, en belastingaangiftes. Ook bemiddelt Alterna exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Met u grote en kleine vragen kunt u bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht.

Vertrouwde gezichten

De vier medewerkers van Alterna lopen in de lunchpauze even richting huis. Iedere werknemer woont namelijk in Meijel, waardoor zij allemaal een bekend gezicht zijn voor u als klant. De aanhef ‘u’ wordt niet vaak uitgesproken bij Alterna Assurantiën, in tegenstelling tot vragen over de weekendplannen. De lokale medewerkers maken van het assurantiekantoor een vertrouwde zakelijke partner.

Kennis van zaken

We houden de lijnen naar u als klant zo kort mogelijk. Veel zaken lossen wij direct op. Onze medewerkers steken graag hun koppen bij elkaar, om hun kennis te bundelen en samen antwoorden op klantvragen te vinden waar nodig. Waar mogelijk helpen we u direct verder. Heeft u een onverwachte en lastige vraag? Dan bespreken wij deze vaak gezamenlijk in de vergaderzaal.

Ook ‘s avonds adviseur

Alterna Assurantiën is 45 uur per week geopend, waardoor u zelf een passend moment voor een bezoek kiest. Schikt het niet om overdag een afspraak in te plannen? Dan nemen wij graag ‘s avonds plaats aan uw keukentafel. Ook niet-klanten kunnen altijd binnenstappen. Dat scheelt u weer een lange rit naar uw eigen bank of een hoop heen en weer gemail.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Dorpsstraat 25
5768 CD Meijel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Alterna Ass. en Fin. Dienstverl.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Alterna Ass. en Fin. Dienstverl. in Meijel
Dorpsstraat 25
5768 CD Meijel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).