Sparen voor een goed gevoel

  • Het is bewezen: sparen maakt gelukkig
  • Voor iedere spaarwens een online spaarpot
  • Handige tips om extra te sparen

Waar spaart u voor?

Voor een nieuwe auto, mooie vakantie of ‘het geval dat’. Waar u ook voor spaart, één ding is zeker: sparen geeft een goed gevoel. RegioBank helpt u bij het sparen. Met goed advies van uw Zelfstandig Adviseur en handige tips om nét dat beetje meer over te houden aan het eind van de maand.

Sparen is net zo leuk als kopen

Een geweldig moment: na maanden sparen kunt u eindelijk die verre vakantie boeken. Maar wist u dat het spaarproces zelf net zo leuk is als het kopen van het ticket? Dat blijkt uit onderzoek. Hoe concreter uw spaarwens, hoe leuker het is om geld opzij te leggen. Een mooie reden om vandaag nog extra te sparen, toch?

Volg uw spaarwens online

In de Mobiel Bankieren app en via Internet Bankieren kunt u voor ieder doel uw eigen spaarpot aanmaken. Bijvoorbeeld voor uw pensioen of de kleinkinderen. Per spaarwens stelt u in hoeveel u elke maand wilt inleggen. Zo heeft u altijd overzicht, zelfs als u voor meerdere dingen tegelijk spaart. Handig!

Vraag het uw Zelfstandig Adviseur

Soms kunt u wel wat persoonlijk spaaradvies gebruiken. Bijvoorbeeld als u voor grote dingen spaart, zoals uw pensioen, een nieuw huis of uw kleinkinderen. Op zo’n moment is het fijn om een Zelfstandig Adviseur te hebben. Hij of zij helpt u graag met tips en adviezen om uw spaarwens nog sneller in vervulling te laten gaan.

Dit is hoe RegioBank werkt

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat RegioBank voor u kan betekenen.

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen

U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken

U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Janssen Bogaers Ass. en Fin. Dienstverlening B.V.

Janssen Bogaers Ass. en Fin. Dienstverlening B.V. in Melick

Heinsbergerweg 66
6074 AE Melick
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Waarom u bij RegioBank goed zit

RegioBank meest klantgerichte bank

RegioBank won de Customer Centric DNA Award 2017; de grootste publieksprijs op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders zijn we weer verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2016.

RegioBank klantvriendelijkste bank

RegioBank is ook verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland. De CustomerFirst Award voor de klantvriendelijkste bank van Nederland word uitgereikt door Smart Market Response (SAMR). De jury bestaat uit ruim 46.000 willekeurig geselecteerde consumenten.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Janssen Bogaers Ass. en Fin. Dienstverlening B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Janssen Bogaers Ass. en Fin. Dienstverlening B.V. in Melick
Heinsbergerweg 66
6074 AE Melick
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).