Over Jacobi Assurantiën en Financieringen B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Montfoort

In 1995 opende de heer Jacobi een verzekeringskantoor in Montfoort. Na zijn diensten in de jaren erna te hebben uitgebreid, is het kantoor inmiddels een alles-onder-een-dak zaak geworden: Jacobi Assurantie & Financieringen BV. We hebben het totale aanbod in huis. Hierdoor is Jacobi door de jaren heen een begrip geworden in Montfoort, Oudewater en omstreken.

Jonge geest

Het team van Jacobi bestaat uit twaalf, gedreven medewerkers. We hebben allemaal onze eigen specialisatie, kennis, ervaring en achtergrond. Daarmee hebben we altijd iemand in huis die u kan helpen. Daarnaast zijn we een open en laagdrempelig kantoor met een jonge geest. U kunt met iedere vraag bij ons terecht.

Alles onder één dak

Het is een groot voordeel dat we u alle diensten onder één dak kunnen aanbieden. Komt u voor de koop van een huis, dan kunnen we ook gelijk advies geven over een geschikte hypotheek. Doordat we Zelfstandig Adviseur zijn van RegioBank, kunnen we u ook helpen met uw bankzaken. We bemiddelen immers exclusief voor haar betaal - en spaarrekeningen. Wij zijn gevestigd aan de Hoogstraat 58 in de oude binnenstad van Montfoort. Aan de achterzijde van ons kantoor, direct aan de Hollandsche IJssel, is gelegenheid voor parkeren. Gratis en dichtbij. Wij verwelkomen u graag! 

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Hoogstraat 58
3417 HD Montfoort
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Jacobi Assurantiën en Financieringen B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Jacobi Assurantiën en Financieringen B.V. in Montfoort
Hoogstraat 58
3417 HD Montfoort
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).