Over HypotheekDesk Neede

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Neede

HypotheekDesk Neede is een kantoor gevestigd in het centrum van Neede. Wij zijn gespecialiseerd in hypotheken, verzekeringen en bankzaken. We zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Dit betekent dat wij exclusief bemiddelen voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Die bank persoonlijke aandacht -net als wij- heel belangrijk vindt.

Tegenwoordig

Tegenwoordig kunt u bijna al uw zaken via internet regelen. Wij merken dat onze klanten het juist zeer prettig vinden om te sparren met hun eigen adviseur. Daarnaast maken we graag tijd voor hen. We laten u niet onnodig wachten. Wanneer u iets wilt regelen of een vraag heeft, kunt u snel bij ons terecht. Daar zorgen we voor. We begrijpen namelijk dat uw financiële zaken belangrijk zijn.

Kracht

Het persoonlijk contact is de kracht waar wij van uit gaan. Dat wil niet zeggen dat we zijn achtergebleven bij de tijd. U kunt ons ook via WhatsApp bereiken. Wij reageren binnen kantooruren. Dat is ook een vorm van persoonlijk contact. Onze klanten laten ons weten dat deze manier van communicatie een prettige aanvulling is op de rest.

Advies op maat

We denken niet in standaardoplossingen, maar in adviezen die passen bij uw situatie. Of het nu om een bankrekening, hypotheek of verzekering gaat, wij ontvangen u graag op kantoor. Niemand hoeft bij ons een 0800-nummer te bellen. Om ons heen sluiten steeds meer banken hun kantoren. Het aantal fysieke contactmomenten wordt beperkt. Wij draaien het juist om. Wij nodigen u uit bij ons op kantoor en nemen de tijd voor een gesprek en het bijbehorend advies!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

HypotheekDesk Neede

HypotheekDesk Neede in Neede

Borculoseweg 1
7161 GP Neede
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij HypotheekDesk Neede

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

HypotheekDesk Neede in Neede
Borculoseweg 1
7161 GP Neede
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).