Eigen Huis Sparen

  • Spaar voor een startkapitaal
  • Variabele rente
  • Onbeperkte looptijd
  • Vrije inleg

Drie redenen om te gaan Eigen Huis Sparen bij RegioBank

Sparen voor een startkapitaal voor uw toekomstig huis

Wilt u in de toekomst een eigen huis kopen? Begin dan alvast met sparen voor een startkapitaal. Met Eigen Huis Sparen van RegioBank kunt u sparen voor een startkapitaal voor uw toekomstige huis tegen een aantrekkelijke variabele rente.

Sparen voor de aflossing van uw hypotheek

Heeft u al een eigen huis? Dan kunt u ook sparen voor de aflossing van uw hypotheek tegen een aantrekkelijke variabele rente. U mag het opgebouwde spaartegoed ook gebruiken voor de aankoop van een bouwkavel of het huren van een huis.

Sparen en opnemen wanneer u wilt

Eigen Huis Sparen werkt heel eenvoudig. U stort een bedrag naar keuze op uw spaarrekening en spaart daarna verder. Bijvoorbeeld met een vast bedrag per maand, maar dat hoeft niet. U kunt altijd bij uw geld tegen 0,5 % opnamekosten. Deze opnamekosten krijgt u terug als u kunt aantonen dat het gaat om opnames voor uw eigen huis. Vraag uw adviseur naar de voorwaarden.

Dit is hoe RegioBank werkt

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat RegioBank voor u kan betekenen.

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen

U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken

U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

89% van de RegioBank klanten is tevreden

Meneer Van de Ven, Heesch

Vooral de korte lijnen en het persoonlijke contact met de vaste medewerkers zijn prettig

Meneer Van de Ven, Heesch
Meneer Van de Ven, Heesch
Mevrouw De Jager, Lekkerkerk

RegioBank is kleinschalig en de drempel om binnen te komen is daardoor laag. Ze bedenken altijd rustig wat het beste is voor je situatie, zonder haast

Mevrouw De Jager, Lekkerkerk
Mevrouw De Jager, Lekkerkerk
Blauw marktonderzoek

Objectief en betrouwbaar vastgesteld door onderzoeksbureau Blauw een een doorlopend klantonderzoek onder nieuwe en bestaande klanten van RegioBank. Blauw heeft meer van 15 jaar ervaring in het doen van klant en marktonderzoek voor bedrijven en overheden.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Faber For Finance B.V.

Faber For Finance B.V. in Nieuwegein

Zwanenburgstraat 1 B
3431 EL Nieuwegein
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Waarom u bij RegioBank goed zit.

Een 8,2 van onze klanten!

Klanten gaven RegioBank een 8,2 in het klanttevredenheidsonderzoek van de Consumentenbond in 2015 (de bankenmonitor). Daarmee haalden we een derde plaats.

5 sterren voor Eigen Huis Sparen en Spaar-op-Maat Vrij

Het onafhankelijke MoneyView geeft onze spaarrekening Eigen Huis Sparen 5 sterren in de categorie Prijs. En ook Spaar-op-Maat Vrij werd gewaardeerd met 5 sterren, maar dan in de categorie Voorwaarden

Bankieren bij de meest klantgerichte bank

Bankieren bij de meest klantgerichte bank

Stap over en krijg € 50 spaargeld cadeau.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Faber For Finance B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Faber For Finance B.V. in Nieuwegein
Zwanenburgstraat 1 B
3431 EL Nieuwegein
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).