Spaar voor uw (klein)kind met Zilvervloot Sparen

  • Tot 10% premie bij 10 jaar sparen
  • Doorlooptijd tot 18e verjaardag
  • Zilvervloot Sparen is een leuk cadeau bij de geboorte van uw (klein)kind

Met Zilvervloot Sparen: sparen voor de toekomst van uw kind

Zilvervloot Sparen is een spaarrekening voor uw kind tot 18 jaar. Naast een aantrekkelijke variabele rente ontvangt uw kind 1% premie per volledig spaarjaar met een maximum van 10%. Geen minimale inleg. Maximale inleg van € 600 per jaar.

Tot 10% premie bij 10 jaar sparen

Uw kind ontvangt over de inleg op Zilvervloot Sparen een aantrekkelijke rente. Per jaar kan er maximaal € 600 gestort worden op de rekening. Om het sparen te stimuleren, kan uw kind op zijn of haar 18e verjaardag een premie verdienen. Uw kind krijgt op zijn of haar 18e verjaardag 1% premie over de inleg minus de opnames per volledig spaarjaar. Een mooie beloning voor jaren trouw sparen. Voorwaarde voor het geven van deze premie is dat er tot aan de 18e verjaardag van uw kind geld op de rekening blijft staan. Er kan voor maximaal 10 spaarjaren, dus tot 10% premie verdiend worden.

Zilvervloot Sparen ook voor opa’s en oma’s

Wilt u voor uw kleinkind een Zilvervloot Sparen openen? Dat kan! U kunt als grootouder samen met de wettelijk vertegenwoordiger van uw kleinkind een Zilvervloot Sparen openen bij een Zelfstandig Adviseur van RegioBank. U kunt ook de wettelijk vertegenwoordiger een Zilvervloot Sparen laten openen bij RegioBank. En dan kunt u hierna zelf geld op de rekening van uw kleinkind overmaken.

Met JongWijs stap voor stap uw kind leren omgaan met geld

Jong geleerd is oud gedaan. Met de JongWijs spaar- en betaalrekening van RegioBank kunt u uw kind stap voor stap wegwijs met geld maken. Deze rekening groeit namelijk met uw kind mee.

Dit is hoe RegioBank werkt

Met meer dan 530 Zelfstandig Adviseurs van RegioBank door heel Nederland, zijn wij altijd in de buurt. Een kantoor waar u gemakkelijk binnenwandelt en te maken heeft met een vast contactpersoon. De Zelfstandig Adviseurs van RegioBank zijn onafhankelijke tussenpersonen. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen zij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen zij exclusief voor RegioBank. De Zelfstandig Adviseurs verstaan hun vak en hebben alle wettelijk vereiste diploma's en vergunningen.

Bekijk de onderstaande video en ontdek wat RegioBank voor u kan betekenen.

Waarom een Zelfstandig Adviseur van RegioBank?

Persoonlijk en in de buurt

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank zit bij u in de buurt. Daardoor kunt u altijd even binnenlopen voor een vraag of advies over uw geldzaken. U wordt daarbij persoonlijk geholpen door iemand die u kent.

Gemakkelijk overstappen

U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

Voor al uw geldzaken

U kunt bij uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank terecht voor al uw geldzaken. Of het nu gaat om uw spaarrekening, betaalrekening of uw hypotheek. U bent altijd welkom voor een persoonlijk advies bij u in de buurt.

89% van de RegioBank klanten is tevreden

Meneer Van de Ven, Heesch

Vooral de korte lijnen en het persoonlijke contact met de vaste medewerkers zijn prettig

Meneer Van de Ven, Heesch
Meneer Van de Ven, Heesch
Mevrouw De Jager, Lekkerkerk

RegioBank is kleinschalig en de drempel om binnen te komen is daardoor laag. Ze bedenken altijd rustig wat het beste is voor je situatie, zonder haast

Mevrouw De Jager, Lekkerkerk
Mevrouw De Jager, Lekkerkerk
Blauw marktonderzoek

Objectief en betrouwbaar vastgesteld door onderzoeksbureau Blauw een een doorlopend klantonderzoek onder nieuwe en bestaande klanten van RegioBank. Blauw heeft meer van 15 jaar ervaring in het doen van klant en marktonderzoek voor bedrijven en overheden.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Faber For Finance B.V.

Faber For Finance B.V. in Nieuwegein

Zwanenburgstraat 1 B
3431 EL Nieuwegein
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Waarom u bij RegioBank goed zit.

Een 8,2 van onze klanten!

Klanten gaven RegioBank een 8,2 in het klanttevredenheidsonderzoek van de Consumentenbond in 2015 (de bankenmonitor). Daarmee haalden we een derde plaats.

5 sterren voor Eigen Huis Sparen en Spaar-op-Maat Vrij

Het onafhankelijke MoneyView geeft onze spaarrekening Eigen Huis Sparen 5 sterren in de categorie Prijs. En ook Spaar-op-Maat Vrij werd gewaardeerd met 5 sterren, maar dan in de categorie Voorwaarden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Faber For Finance B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Faber For Finance B.V. in Nieuwegein
Zwanenburgstraat 1 B
3431 EL Nieuwegein
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).