Over Den Ouden Assurantien B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Nieuwerkerk A/d Ijssel

Al bijna vijftig jaar zijn we uw adres in Nieuwerkerk a/d IJssel voor al uw verzekeringen, hypotheken en andere financiële zaken. Wij begrijpen dat deze zaken niet altijd even makkelijk zijn, maar wel zeer belangrijk. Daarom helpen we u graag. Bij ons kunt u terecht voor schadeverzekeringen, pensioenen, financieel advies op maat en we zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Dat betekent dat we het hele pakket financiële dienstverlening kunnen aanbieden, waarbij we exclusief bemiddelen voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Zowel voor de particuliere als de zakelijke klant!

Uitgebreid en persoonlijk

We werken met een team waarin iedereen zijn eigen specialisme heeft. Met veel kennis en ervaring, waarvan sommigen al 30 jaar in dienst, staat iedereen voor klanten klaar. Dat is wel zo prettig voor u. Zo weet u precies bij wie u terecht kunt met al uw vragen. Dat begint natuurlijk bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is. Ook als de zaken geregeld zijn, houden we contact met de klant en staat onze deur open.

Samen

Voor ons bent u het belangrijkst. We zorgen er dan ook voor dat u altijd een goed gevoel heeft bij uw financiële zaken. Doordat we veel klanten inmiddels persoonlijk kennen, weten we van hen hoe hun situatie is en waar we ze bij kunnen helpen. Maar ook als u hier voor het eerst binnenstapt, willen we dat u met een goed gevoel weer de deur uitgaat. Loop gerust eens binnen, samen komen we er wel uit!We maken werk van goed advies!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Den Ouden Assurantien B.V.

Den Ouden Assurantien B.V. in Nieuwerkerk A/d Ijssel

Kroonkruid 38
2914 BN Nieuwerkerk A/d Ijssel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Den Ouden Assurantien B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Den Ouden Assurantien B.V. in Nieuwerkerk A/d Ijssel
Kroonkruid 38
2914 BN Nieuwerkerk A/d Ijssel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).