Over Assurantiekantoor Hekman

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Nieuwleusen

U vindt ons in de kern van Nieuwsleusen Zuid. Midden in een woonwijk met het kantoor aan huis. Toch is er ook een kasfunctie. U kunt op alle doordeweekse dagen terecht en op vrijdag is er koopavond. Dat wil niet zeggen dat collega Engbert op de andere doordeweekse avonden niet langskomt, want dat doet hij met plezier als het u beter uitkomt. Hoog in het vaandel staat wel de lunch. In dat uurtje tussen twaalf en een kunt u ons even niet bereiken.

Mond tot mond

Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Dit betekent dat wij exclusief bemiddelen voor de spaar- en betaalproducten van RegioBank.We worden aanbevolen van grootouders, op ouders, op kinderen waarvan de meesten ook alweer in de dertig zijn. Voor hun kinderen zullen zij ook weer de spaarrekeningen en schadeverzekeringen bij ons onderbrengen. Dat is mooi. Het biedt hen een totaalpakket en gemoedelijk contact en ons geleidelijke groei.

Ondernemersbloed

In 1965 werd het kantoor gestart door de vader van Engbert. Een man van vele beroepen en met echt ondernemersbloed. Hij had contacten met drukkerijen en juweliers zodat wanneer er getrouwd werd hij zowel het drukwerk als de ringen kon verzorgen. Onder dan mom verkocht hij ook naaimachines en tijdens het slachtseizoen leende hij een worstmachine aan de boeren. Waar hij later ook kuikens aan ging verkopen. Een manusje van alles dat ontdekte dat voor dit alles ook verzekeringen nodig waren. Zo rolde hij uiteindelijk in het vak en Engbert hielp al vroeg mee voordat hij het bedrijf overnam en het maakte tot wat het nu is.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Assurantiekantoor Hekman

Assurantiekantoor Hekman in Nieuwleusen

Burg. Backxlaan 27
7711 AA Nieuwleusen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Assurantiekantoor Hekman

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Assurantiekantoor Hekman in Nieuwleusen
Burg. Backxlaan 27
7711 AA Nieuwleusen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).