Over Peperkamp Assurantiën

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Nijmegen

Peperkamp Assurantiën in Nijmegen is in 1990 opgericht door Hans Peperkamp. Hij nam destijds de portefeuille over van een makelaar in de regio en deze is verder uitgebouwd. Vanaf het begin is ook Marian Peperkamp bij het kantoor betrokken. Zij is voornamelijk bezig met de administratie en boekhouding. Op 1 maart 1999 kwam Roger van der Hoop in dienst en dat maakte het team compleet. Roger houdt zich voornamelijk bezig met de binnendienst.

Persoonlijk

Het voordeel van een kantoor met drie werknemers is het persoonlijke contact. Klanten komen of met Hans, of met Marian of met Roger in contact en nooit met een onbekende, een automatisch bandje of de klantenservice. Er is altijd tijd voor een oprecht praatje. Zowel mensen uit de buurt als erbuiten weten het kantoor goed te vinden. Ze kunnen spontaan binnenlopen of een afspraak maken. Hoe dan ook, iedereen is hier altijd welkom!

RegioBank

We bieden u als klant een totaalpakket aan financiële diensten aan. Zo heeft u één vast aanspreekpunt die al uw financiële zaken kan regelen. Dat is prettig, want we merken dat het regelen en bijhouden van financiële zaken mensen vaak (onnodig) veel energie kost. Samen kijken we waar we u kunnen helpen. Ook voor de diensten van RegioBank kunt u bij Peperkamp terecht. We zijn immers Zelfstandig Adviseur van RegioBank en bemiddelen voor hun betaal- en spaarproducten. Zowel Hans, Marian als Roger kan u helpen met alle soorten bankzaken. We bieden u daarbij meer dan een onpersoonlijke, grote bank: wij gaan een stukje verder.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Peperkamp Assurantiën

Peperkamp Assurantiën in Nijmegen

Voorstadslaan 254
6542 TG Nijmegen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Peperkamp Assurantiën

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Peperkamp Assurantiën in Nijmegen
Voorstadslaan 254
6542 TG Nijmegen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).