Over Finenzo Oosterhout

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Oosterhout

Wij geven u aandacht, denken in uw voordeel en ontzorgen u maar al te graag. Of u nu komt voor uw hypotheek, pensioen of verzekeringen. Maar ook op het gebied van sparen, betalen, beleggen en lenen helpen wij u graag op weg.

Kathlijn Panis

Erkend Financieel Adviseur
Als dochter van, ben ik altijd betrokken geweest bij het bedrijf. Het helpen van mensen in de ingewikkelde financiële wereld is wat ik leuk vind aan mijn vak en waar ik iedere dag weer blij van word!

Diserée Plaisier-Hofkens

Commercieel medewerkster en receptioniste
Na 27 jaar hoor ik bij het meubilair! Veel klanten ken ik vanaf het eerste uur en bij naam. Ik houd van een opgeruimd, gezellig kantoor met bloemetjes en ben een beetje de “barista” van de zaak!

Lindsey de Wit

Schade adviseur particulier en relatiebeheerder
Sinds de middelbare school ben ik gek op cijfers en het helpen van mensen. Ik werk dan ook met veel plezier bij Finenzo. De leuke sfeer, het team en de klanten geven mij elke dag veel werkplezier.

Aukje Dudok

Office Manager en schade adviseur particulier en zakelijk
Als creatieve schakel tussen adviseurs, administratief medewerkers, maatschappijen en klanten, is elke dag anders. Van het oplossen van ICT-problemen tot ingewikkelde schadedossiers: ik help graag!

Erik Dijkstra

Gecertificeerd Financial Planner (FFP) en Gecertificeerd Pensioenadviseur
Sinds 1995 werk ik met veel plezier in de financiële dienstverlening. Mijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring zet ik graag in. Samen komen we tot de beste oplossing!

Gerben Wels

Erkend Financieel Adviseur en Gecertificeerd Pensioenadviseur
De kennis die ik als (effecten)handelaar aan de Amsterdamse beurs heb verworven, komt nu uitstekend van pas om u te adviseurs op financieel gebied. Hier haal ik veel voldoening uit.

Anita Burer

Relatiebeheerder
Contact met klanten, maatschappijen en notarissen, het ondersteunen van adviseurs en het volgen van relevante opleidingen zorgen ervoor dat ik al ruim 13 jaar met veel plezier bij Finenzo werk.

Miriam Panis-Majoie

Niet meer werkzaam wegens ziekte
In 1989 heb ik de deuren van dit kantoor geopend. De start van een mooi avontuur. Ik ben helaas niet meer werkzaam, maar nog altijd betrokken. Ik ben trots op deze prachtige zaak met hart voor de klant.

Nieuwsartikelen van Finenzo Oosterhout

Tijd voor een financiële schoonmaak

Waarom zou u alleen uw huis schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!

Zo lang duurt het voordat uw goede voornemen werkt

Op 1 januari beginnen we vol goede moed aan onze voornemens. We breken sigaretten doormidden, gooien alle koekjes weg en trekken stoffige hardloopschoenen uit de kast. En dan is het een kwestie van volhouden. Hoe lang duurt het voordat we onszelf iets nieuws aanleren?

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Finenzo Oosterhout

Finenzo Oosterhout in Oosterhout

Sint Antoniusstraat 4 C
4902 PV Oosterhout
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Finenzo Oosterhout

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Finenzo Oosterhout in Oosterhout
Sint Antoniusstraat 4 C
4902 PV Oosterhout
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).