Over hpkorte voor geld en goed

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Oostwold

HP Korte is een familiebedrijf waarvan Herman de eigenaar is. Zijn ouders hadden een kantoor aan huis, een dorpje verderop in Finsterwolde. Herman heeft de zaak overgenomen en het kantoor bevindt zich nu in Oostwold. Het grootste gedeelte van onze klanten komt uit het dorp zelf. Hierdoor kennen we de klanten goed en weten we haarfijn wat zij prettig en belangrijk vinden. Daarnaast hebben we meestal een erg persoonlijke en betrokken band met ze. We zijn heel laagdrempelig en zelfs de meest serieuze zaken gaan samen met humor en een knipoog.

Van kas tot internet

U kunt bij ons terecht voor allerlei financiële zaken: verzekeringen, hypotheken, belastingzaken en bankzaken. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bemiddelen we exclusief voor haar betaal- en spaarproducten, voor jong en oud. Komt u graag langs, dan kunt u gebruik maken van onze kasfunctie. Liever snel iets regelen? Dan kunt u dat doen via de Mobiel Bankieren app of Internetbankieren. U bent welkom voor uw dagelijkse bankzaken, maar ook voor een persoonlijk advies. U kunt altijd even binnenlopen, wij nemen de tijd om u echt persoonlijk te helpen.

Bijzonder vak

Financiële dienstverlening is best een bijzonder vak. Moeilijke financiële zaken kunnen uitleggen in begrijpelijk taal, kan niet iedereen. Wij zien dit als een uitdaging. We willen dat iedereen hier de deur uit gaat met een voldaan gevoel. We willen dat u er vertrouwen in hebt dat wij uw zaken goed en professioneel regelen. Met de brede kennis van onze producten én van onze relaties adviseren wij proactief. Ons denken en doen staan volledig in het teken van u. Dus schroom niet en loop eens binnen met uw vragen. Wij denken graag met u mee!

 

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

hpkorte voor geld en goed

hpkorte voor geld en goed in Oostwold

Hoofdstraat 34
9682 PK Oostwold
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij hpkorte voor geld en goed

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

hpkorte voor geld en goed in Oostwold
Hoofdstraat 34
9682 PK Oostwold
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).