Over Geld & Gezin

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Oss

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bieden wij exclusief de betaal- en spaarproducten van RegioBank aan. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor verzekeringen; hierbij kunnen we voor u bij verschillende maatschappijen en financiële instellingen de tarieven en premies opvragen. We proberen dan ook altijd de juiste mix te vinden tussen de premie - en dus de prijs - en de voorwaarden. Daarnaast streven we naar een goede relatie tussen u en de adviseur. Zo weet u in de toekomst direct waar en bij wie u met uw vragen over financiële zaken terecht kunt.

U kunt zich bij het vinden van een geschikte hypotheek veel tijd en moeite besparen door gebruik te maken van de service van Geld & Gezin. Wij leveren u altijd het scherpste tarief. Ook kunt u rekenen op deskundig advies omdat Geld & Gezin beschikt over een erkend financieel adviseur. Dat betekent volledige begeleiding vanaf het moment dat u een woning gaat bekijken tot en met de ondertekening bij de notaris.

Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank.  Bij ons kunt u gewoon binnenlopen voor een vraag of een goed advies. Wij luisteren naar uw wensen en geven persoonlijk advies. Ook heeft RegioBank complete betaalpakketten om uw geldzaken te regelen bij uw adviseur, thuis of onderweg met de zeer handige Mobiel Bankieren app. We heten u van harte welkom bij Geld & Gezin in Oss!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Geld & Gezin

Geld & Gezin in Oss

Kromstraat 172
5345 AG Oss
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Geld & Gezin

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Geld & Gezin in Oss
Kromstraat 172
5345 AG Oss
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).