Over Assurantiekantoor Keijzerwaard B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Oudenhoorn

Assurantiekantoor Keijzerwaard is inmiddels drie keer van vader op zoon overgegaan. Dat vinden we erg bijzonder, want dat komt niet zo vaak voor! Drie generaties bevinden zich momenteel nog op de werkvloer. De één wat vaker dan de ander, maar wat we alle drie gemeenschappelijk hebben, is de passie voor het vak en de interesse in de klant. We zijn een familiebedrijf in hart en nieren en bestaan al sinds 1903. Daar zijn we enorm trots op en dat mag u best weten!

Nieuwe omgeving

Onlangs zijn we verhuisd naar een mooi nieuw kantoorpand. Dat wordt positief ontvangen. Op deze plek kunnen we u in een prettige omgeving ontvangen. Het merendeel van onze klanten komt al jaren en soms wel decennia bij ons over de vloer. Wij kennen hen daardoor persoonlijk en dat ervaren we als erg waardevol. We geven u graag de aandacht die u verdient en daarom investeren we daar graag in.  

Totaalpakket

We bieden alle financiële producten aan. Het hele pakket. U kunt bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken en pensioenen en sinds een aantal jaren zijn we daarnaast ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank en bemiddelen daarom exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank. Een geweldige aanvulling op de bestaande dienstverlening! In totaal werken we hier met tien collega’s, waarvan er vijf gespecialiseerd zijn in bankzaken. Regelmatig duiken we de studieboeken in zodat we er zeker van zijn dat we u kunnen voorzien van het allerbeste advies!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Assurantiekantoor Keijzerwaard B.V.

Assurantiekantoor Keijzerwaard B.V. in Oudenhoorn

Dorpsweg 47
3227 AG Oudenhoorn
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Assurantiekantoor Keijzerwaard B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Assurantiekantoor Keijzerwaard B.V. in Oudenhoorn
Dorpsweg 47
3227 AG Oudenhoorn
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).