Over Ahorn Verzekeringen

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Paterswolde

Hornhuis Makelaardij en AHORN verzekeringen zijn samen al ruim 20 jaar gevestigd aan de Hoofdweg 164a te Paterswolde. U kunt bij ons terecht voor het aankopen en verkopen van uw huis en voor verzekeringen, hypotheken en bankzaken. We kunnen u dus helpen vanaf de eerste tot en met de laatste stap van uw reis naar een nieuwe woning. Van de bezichtiging tot en met de hypotheek. Wij zijn bedreven in het zoeken, promoten en taxeren van huizen. Bovendien hebben wij genoeg juridische kennis in huis om de overeenkomst rond te maken.

Wie zijn wij?

Sinds 1994 bestaat AHORN Verzekeringen & Hypotheken en in 1997 is er een samenwerking aangegaan met Hornhuis Makelaardij. Wij werken met korte lijnen en zijn flexibel en innovatief. Ook zijn we Zelfstandig Adviseur van RegioBank, waarbij de klant centraal staat. Omdat we een klein bedrijf zijn, kennen wij onze klanten persoonlijk. Wij stellen ons regelmatig op de hoogte van veranderingen in uw situatie en adviseren u over mogelijke wijzigingen in verzekeringswetten en nieuwe verzekeringsmogelijkheden.

Hoog niveau

Wat u bij ons kunt verwachten is een grote mate van betrokkenheid, enthousiasme, vakkennis en integriteit. Hiermee leveren wij een hoog niveau van dienstverlening aan onze klanten, vanaf de eerste kennismaking tot en met bijvoorbeeld de oplevering van uw woning. Ook voor uw bankzaken kunt u gewoon binnenlopen. Dat gaat allemaal zonder afspraak!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Hoofdweg 164 A
9765 CD Paterswolde
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Ahorn Verzekeringen

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Ahorn Verzekeringen in Paterswolde
Hoofdweg 164 A
9765 CD Paterswolde
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).