Over nemassdeboer

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Purmerend

Nemassdeboer heeft al bijna 65 jaar ervaring in deze sector. We weten inmiddels wat de klant wil en met ons deskundige team kunnen we u met al uw vragen helpen. Met een vestiging in Volendam en in Purmerend zijn we goed vertegenwoordigd in de regio. Wat we vooral belangrijk vinden, is dat u zich thuis voelt bij ons. We zijn daarom graag persoonlijk betrokken en kennen u (meestal) bij naam. Om die reden zijn wij ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. De bank die u kent. Haar bankproducten -waar wij exclusief voor bemiddelen- zijn eenvoudig, duidelijk en met gunstige tarieven. In tegenstelling tot de grote banken, kunt u bij ons als Zelfstandig Adviseur nog simpelweg zonder afspraak binnenlopen en wordt u meteen geholpen!

Versterken

In totaal werken er nu 36 mensen bij nemassdeboer. Het grootste gedeelte hiervan werkt op het kantoor in Volendam. Maar tussen de kantoren onderling is iedere dag contact en we komen regelmatig bij elkaar over de vloer. Zo versterken we elkaar. Zowel in Volendam als in Purmerend bemiddelen we voor de betaal- en spaarrekeningen van RegioBank. Rekeningen openen, hulp bij Internetbankieren, een pasje dat kapot is: geen probleem! Maar ook voor uw verzekeringen hypotheekzaken en bij de makelaardij bent u van harte welkom.

Bereikbaar

Beide vestigingen in Purmerend en Volendam zijn goed bereikbaar. In Volendam zijn we onlangs verhuisd naar een nieuw en ruimer kantoor. Er is hier volop parkeergelegenheid. In Purmerend vindt u ons in het centrum. Ook daar kunt u gewoon voor de deur parkeren. Hierdoor zijn we letterlijk als figuurlijk laagdrempelig!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

nemassdeboer

nemassdeboer in Purmerend

Slotplein 17
1441 KG Purmerend
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij nemassdeboer

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

nemassdeboer in Purmerend
Slotplein 17
1441 KG Purmerend
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).