Over De Hypotheekadviseur Putte en Hoogerheide

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Putte

Het aantal Belgen dat net over de Nederlandse grens een huis koopt, stijgt de afgelopen jaren fors. Het is hierbij uiteraard belangrijk om de financiële zaken op orde te hebben. Ons kantoor heeft vanwege de locatie ruime ervaring met financieel advies voor Vlaamse grensarbeiders. Wij helpen met bank- en spaarrekeningen bij RegioBank en adviseren onafhankelijk over verzekeringen en hypotheken. Het is een totaalpakket.

De apart ingerichte dienstverlening voor grensarbeiders zorgt dat uw financiële huishouding vanaf het moment dat u in Nederland woont en eventueel werkt, strookt met  de Nederlandse wetgeving. Zo adviseren we ook over zaken waar u misschien niet eens weet van hebt. Denk bijvoorbeeld aan de compensatieregeling.

Ook wanneer u geen grensarbeider bent, bieden wij aantrekkelijke totaalpakketten. In de wijde omtrek van ons kantoor zijn geen andere banken meer te vinden. Mensen komen dan ook speciaal naar ons vanwege onze kasfunctie. Het wordt als prettig ervaren om gewoon binnen te stappen, wat bij ons uiteraard kan. U wordt  opgevangen door een van onze vier medewerkers. Een advies-, hypotheek-, of verzekeringsgesprek vindt plaats in privésetting in een van onze kantoorruimtes. U komt bij ons voor een professioneel, persoonlijk en onafhankelijk consult.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

De Hypotheekadviseur Putte en Hoogerheide

De Hypotheekadviseur Putte en Hoogerheide in Putte

Julianastraat 2
4645 HC Putte
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij De Hypotheekadviseur Putte en Hoogerheide

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

De Hypotheekadviseur Putte en Hoogerheide in Putte
Julianastraat 2
4645 HC Putte
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).