Over Gerritsen Adviesgroep

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Raalte

Bij Gerritsen Adviesgroep in Raalte treft u een gedreven team, met verstand van zaken! Onze medewerkers zijn ervaren, professioneel en proactief. Zij helpen u op zeer betrokken wijze bij het maken van een verantwoorde keuze. Daarbij staat u bij ons voorop. We luisteren naar uw wensen en gaan hier gedreven mee aan de slag.  Loopt u gerust eens bij ons binnen of belt u ons voor een afspraak.

Hypotheek; een belangrijke beslissing

Een hypotheek of lening afsluiten is een belangrijke beslissing. Die maakt u liever met een vertrouwd persoon aan uw zijde. Iemand die oog heeft voor uw belangen. Iemand met verstand van zaken. Bij het selecteren van geldverstrekkers kijken wij niet alleen naar de laagste rentepercentages. Ook voorwaarden en toekomstige wijzigingskosten nemen wij daarin mee. In sommige gevallen is er snelheid geboden. Wanneer u al snel naar de notaris gaat voor het leveren van uw nieuwe huis, moet de hypotheek geregeld zijn. Gerritsen Adviesgroep is uw betrouwbare hypotheekadviseur in Raalte en omgeving.

Goed verzekerd zijn biedt rust

Wij bieden u een totaalpakket voor al uw verzekeringen. Bij het selecteren van verzekeringen letten wij goed op de voorwaarden. Dat voorkomt eventuele verrassingen in de toekomst. Daarnaast bekijken wij uw persoonlijke situatie. Want juist uw persoonlijke situatie bepaalt wat u nodig heeft. Zo loopt u geen onnodige risico’s. Voor ondernemers en bedrijven bieden wij ook totaaloplossingen, hiervoor hebben wij gespecialiseerde adviseurs die u graag bijstaan.

Bankzaken

Sparen en betalen; u kunt ook al uw bankzaken bij ons regelen. Gerritsen Adviesgroep is Zelfstandig Adviseur van RegioBank, die voorziet in privé- en zakelijke betaalrekeningen en spaarrekeningen met aantrekkelijke rentes. Bovendien kunt u bij ons aan de balie geld opnemen en storten. Handig he?

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Westdorplaan 44
8101 BG Raalte
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Gerritsen Adviesgroep

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Gerritsen Adviesgroep in Raalte
Westdorplaan 44
8101 BG Raalte
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).