Over Pullen & Partners

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Raamsdonksveer

Pullen & Partners financieel adviseurs is een financieel advieskantoor, opgericht in 2005 in Raamsdonksveer. We zijn adviseurs met een eigen specialisme. U weet bij ons bij wie u terecht kunt met vragen. Dat maakt het extra persoonlijk. Wat veel mensen niet weten, is dat wij veel meer doen dan u helpen met uw bankzaken. U kunt bij ons ook terecht voor hypotheken, pensioenen en verzekeringen. We zijn een complete financiële dienstverlener met alles onder één dak. Alleen heeft u bij ons altijd dezelfde medewerker voor u. Dat maakt het overzichtelijk en vertrouwd. Onze drive is het ontzorgen van onze klanten. Samen met een team ervaren medewerkers zijn we hier uitstekend toe in staat. Graag nodigen we u uit om, in een gemoedelijke omgeving, uw bankzaken door te nemen en verbeteringen toe te passen, daar waar nodig.

RegioBank

Wij zijn Zelfstandig Adviseur van RegioBank, omdat wij voor een sympathiek en betrouwbaar karakter staan. RegioBank biedt u het gemak van een complete bank bij u in de buurt. Bereikbaar, benaderbaar en altijd een bekend gezicht dat u te woord staat. Dat is wat wij belangrijk vinden.

Inkomen en vermogen

U heeft nu een inkomen, maar bij arbeidsongeschiktheid, overlijden of pensionering kan er een terugval in uw inkomen plaatsvinden. U wilt natuurlijk wel uw maandelijkse woonlasten kunnen blijven dragen. Onze specialisten brengen de risico’s in kaart en kunnen deze met passende producten zo goed mogelijk ondervangen.

Hypothecaire en financiële planning

Complexe producten als hypotheken, pensioenen en verzekeringen staan niet los van elkaar. Onze specialisten weten daar alles van. Door het inventariseren van uw plannen en wensen maken we een prognose van uw financiële situatie op de lange termijn.

Als onafhankelijk hypotheekadviseur bemiddelen wij ook in hypotheken van andere geldverstrekkers.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Ramgatseweg 7 A
4941 VN Raamsdonksveer
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Pullen & Partners

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Pullen & Partners in Raamsdonksveer
Ramgatseweg 7 A
4941 VN Raamsdonksveer
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).