Over Assurantie-Adviesbureau A.K. Bakker-Bloem

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Ridderkerk

Assurantie-Adviesbureau A.K Bakker-Bloem in Ridderkerk is een echt familiebedrijf. In 1958 is het bedrijf opgericht door Adriana Kornelia Bakker-Bloem. Zij was de eerste vrouwelijke Makelaar in Assurantiën! Op dit moment staat dochter Ilse Schotanus-Bakker aan het roer. De zoon van Ilse, Brandon, werkt inmiddels ook in het familiebedrijf en zal het bedrijf voortzetten mettertijd. Ook opa van 89 loopt nog rond en helpt mee waar hij kan. Wij zijn altijd een trots familiebedrijf geweest en dat willen wij ook graag blijven!

Persoonlijk en digitaal

Bij ons krijgt u altijd een persoon aan de lijn. Geen bandje, of keuzemenu. Toch gaan we ook met de tijd mee. Via een app kunt u wijzigingen doorgeven, uw schades melden en vele andere zaken regelen. Dit gebeurt allemaal wel op een manier waarbij wij u als klant aan de hand meenemen. Zo kunnen we iedereen van dienst zijn en ons aanpassen aan uw behoefte. Of het nu persoonlijk via de telefoon of op kantoor is, of snel en gemakkelijk via de Mobiel Bankieren app van RegioBank.

Eekhoorn

De eekhoorn is al vanaf het begin aan het bedrijf verbonden, niet alleen is deze ontworpen door opa Bakker, symbolisch verzamelt deze nootjes voor barre tijden.  Zo werkt het ook met uw verzekeringen.

Daarnaast zijn we ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank, een bank die vertrouwen en persoonlijke dienstverlening hoog in het vaandel heeft. Waar u eveneens geen nummertje bent. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of eens kennismaken? Kom dan langs of bel even. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

 

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Assurantie-Adviesbureau A.K. Bakker-Bloem

Assurantie-Adviesbureau A.K. Bakker-Bloem in Ridderkerk

Pruimendijk 164
2989 AL Ridderkerk
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Assurantie-Adviesbureau A.K. Bakker-Bloem

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Assurantie-Adviesbureau A.K. Bakker-Bloem in Ridderkerk
Pruimendijk 164
2989 AL Ridderkerk
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).