Over Otten & Flim Financiële Diensten

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Rijssen

Van bankzaken tot makelaardij, van verzekeringsadvies tot inkomensplanning: bij Otten & Flim vindt u in Rijssen alles onder één dak. Met gemiddeld advies nemen wij geen genoegen. Alleen het beste advies telt.

Maarten Otten

Directeur
Maarten is directeur en eigenaar van Otten & Flim. Hij is eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het bedrijf.

Gerrit Luytjes

Adviseur bankzaken
Sinds juni 2015 ben ik werkzaam bij Otten & Flim. Aanvankelijk als administratief medewerker; tegenwoordig als verzekeringsadviseur.

Dineke Kwintenberg

Commercieel binnendienstmedewerker
Als commercieel binnendienst medewerker ben ik de spin in het web. Zo heb ik veel afwisselende werkzaamheden en probeer ik van uw afspraak met één van onze adviseurs een feestje te maken.

Dick Heijkamp

Adviseur bankzaken
Sinds februari 2017 ben ik werkzaam bij Otten & Flim. Als adviseur betalen en sparen wil ik u graag voorzien van een passend advies voor uw situatie. Ik ontmoet u graag.

Arjan Bakker

Hypotheekadviseur
Sinds 2003 ben ik werkzaam als financieel adviseur. Met name op het gebied van hypotheken en schadeverzekeringen, zowel particulier als zakelijk. Sinds januari 2016 maak ik deel uit van het team van Otten & Flim.

Josien van der Kamp

Hypotheekadviseur
Sinds februari 2007 maak ik deel uit van het team van Otten & Flim. Ik kreeg de kans om door te groeien tot financieel adviseur. In de afgelopend jaren deed ik een flinke dosis ervaring op. Die bagage zet ik graag 100% in tijdens mijn adviesgesprekken met onze klanten.

Jannet van Rijn

Receptioniste
Jannet beheert het secretariaat van Otten & Flim. Daarnaast assisteert ze bij RegioBank. Jannet is vrijwel continu met onze relaties in gesprek!

Gerieke Dangremond

Administratief medewerker Financiële Diensten
Een groot deel van de administratie loopt via Gerieke. Ook van RegioBank, omdat het bancaire beheer een flinke administratieve klus betekent.

Lisette Mouw

Administratief medewerker Financiële Diensten
Een hypotheek is niet geregeld met een druk op de knop. De uitwerking van financieel advies betekent ook maatwerk. Lisette is dan uw aanspreekpunt.

Gerrit Kreijkes

Verzekeringsadviseur
Schadeverzekeringen waardeert u in geval van schade. Gerrit zet zich in voor een snelle schadeafhandeling. Meerwaarde van goed advies.

Joke Seppenwoolde

Administratief medewerker Financiële Diensten
Hoe complexer de situatie is, des te groter de administratieve uitdaging voor Joke. Ze behoudt het overzicht; ook bij een hypotheekaanvraag.

Wieger Otten

Verzekeringsadviseur
Kleine lettertjes maken het verschil, met name in verzekeringsland. Dat is de passie van Wieger. Details die het verschil maken, ook voor ondernemers!

Maurits ter Harmsel

Makelaar
Een huis te koop zetten kan iedereen. Een goede deal maken is andere koek. Daarin onderscheidt makelaar Maurits zich.

Dianne Nieuwenhuis

Administratief medewerker
Dianne maakt sinds de oprichting van Otten & Flim deel uit van het team. Ze heeft ervaring op alle afdelingen. Bij vragen kunt u dus prima bij haar terecht.

Christine Leijendekker

Administratief medewerker Makelaardij
Bij de verkoop van uw huis via Otten & Flim krijgt u veel te maken met Christine. Vanaf de foto’s, tot de toezending van de koopakte!

José de Vries

Verzekeringsadviseur
Wijn over de nieuwe vloerbedekking. Of een deuk in de auto, omdat u een paaltje niet zag; dagelijkse kost voor José van afdeling Verzekeringen!

Nieuwsartikelen van Otten & Flim Financiële Diensten

Tijd voor een financiële schoonmaak

Waarom zou u alleen uw huis schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!

Zo lang duurt het voordat uw goede voornemen werkt

Op 1 januari beginnen we vol goede moed aan onze voornemens. We breken sigaretten doormidden, gooien alle koekjes weg en trekken stoffige hardloopschoenen uit de kast. En dan is het een kwestie van volhouden. Hoe lang duurt het voordat we onszelf iets nieuws aanleren?

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Otten & Flim Financiële Diensten

Otten & Flim Financiële Diensten in Rijssen

Stationsdwarsweg 9
7461 AR Rijssen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Otten & Flim Financiële Diensten

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Otten & Flim Financiële Diensten in Rijssen
Stationsdwarsweg 9
7461 AR Rijssen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).