Over Otten & Flim Financiële Diensten

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Rijssen

Vaak horen wij dat mensen het prettig vinden om voor verzekeringen en bankzaken één adres te hebben. Otten & Flim gaat zelfs een stap verder. Bij ons treft u werkelijk ál uw financiële zaken onder één dak. Otten & Flim is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gevestigde naam op financieel adviesgebied. En daar zijn we best een beetje trots op!

Voor particulier en ondernemer

Ons team bestaat uit adviseurs die veelal gecertificeerd of beëdigd zijn. Van makelaars tot inkomensplanners, van pensioenadviseurs tot hypotheekspecialisten. Aan onze kennis hoeft u niet te twijfelen. Ervaringen van onze particuliere en zakelijke relaties vormen de basis van ons succes.

Onderscheidend

Wij hebben vestigingen in Rijssen en Barneveld. In onze vestiging in Rijssen zijn we ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een bank die zich onderscheidt. Natuurlijk, de techniek van banken is nagenoeg hetzelfde. Een RegioBank betaalpas doet immers precies hetzelfde als een pinpas van een andere bank. En een Mobiel Bankieren app hebben andere banken ook, hoewel die van RegioBank uitzonderlijk goed wordt beoordeeld door gebruikers. Nee, RegioBank onderscheidt zich op een heel andere manier.

Omdat wij als Zelfstandig Adviseur exclusief bemiddelen voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank, kunnen wij als team het verschil maken. Een team dat u ook echt kent! In de buurt zit. En weet waar ze over praat.

Ondernemend

Otten & Flim vormt een verrassende schakel tussen de ondernemer en de accountant, bijvoorbeeld als het gaat om het nemen van strategische beslissingen. En hoe staat het met de bestaande, collectieve pensioenvoorziening? Daarbij kunnen woorden ook omgezet worden in daden. Otten & Flim Makelaardij biedt huisvesting voor ondernemers.

Otten & Flim Verzekeringen brengt ondernemingsrisico’s in kaart en weet deze af te dekken. Een adviseur van Otten & Flim is dus een volwaardige, zakelijke gesprekspartner. En een adviseur die -heel belangrijk- zelf óók ondernemer is! Hoe lang wacht u nog met het maken van een afspraak voor een kennismaking? Tot snel!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Otten & Flim Financiële Diensten

Otten & Flim Financiële Diensten in Rijssen

Stationsdwarsweg 9
7461 AR Rijssen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Otten & Flim Financiële Diensten

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Otten & Flim Financiële Diensten in Rijssen
Stationsdwarsweg 9
7461 AR Rijssen
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).