Over Janssen BML B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Schaijk

Janssen BML is uw kantoor op de hoek, in Schaijk.

In een wereld waar callcenters en kantoren op grote afstand gemeengoed zijn, wil Janssen BML de rechterhand in de buurt zijn voor particulieren, ZZP'ers en klein-MKB.

Wij weten wat er speelt

Natuurlijk kunt u als particulier zelf heel veel uitzoeken via internet en zelfs ook afsluiten. Maar welke partij is nu die beste? Waar zitten de addertjes onder het gras? En wie informeert u als er sprake is van wijzigingen in huishouding, wetgeving of voorwaarden?

Wij zijn bekend met wat er speelt in de markt, welke partijen betrouwbaar zijn en waar de best passende producten te halen zijn.

Voor het bedrijfsleven maken we risicoanalyses, waardoor ieder aspect van een bedrijf tegen het licht wordt gehouden. Op deze manier kunt u een goede afweging maken welke risico’s u zelf neemt en welke u liever afdekt door een verzekering.

RegioBank in de buurt

RegioBank snapt dat er heel veel mensen zijn, die wel nog persoonlijk contact willen voor vragen en advies. Doordat RegioBank samenwerkt met ons als Zelfstandig Adviseur, zijn zij in staat om hun producten fysiek dicht bij de klant aan te bieden. Wij zijn dan ook blij dat RegioBank onze partner is in bankzaken.

De best passende hypotheek

De wereld van hypotheken is altijd in beweging: veranderende rentes, voorwaarden en wetgeving zorgen ervoor dat het flink zoeken is naar de best passende hypotheek. Naast de hypotheken van RegioBank, bieden wij hypotheken van nagenoeg iedere geldverstrekker in Nederland. Voor u is er altijd wel een interessante oplossing met een scherpe rente en goede voorwaarden.

Uw huis kopen of verkopen?

Niet veel kantoren bieden zowel een hypotheekadvies als de mogelijkheid om een huis te verkopen of aan te kopen. Met de aan- of verkoop van een woning gaat het om grote bedragen, waar het nauw komt met contracten. Daarnaast is het belangrijk dat de makelaar regionaal bekend is met de markt, waardoor de kans op een succesvolle aan- of verkoop groot is.

Echtscheidingsbemiddeling

Wat zijn de stappen die u moet zetten als uw huwelijk eindigt in een echtscheiding? Het is wel zo prettig als u terug kunt vallen op een specialist die u haarfijn kan vertellen waar de pijnpunten zitten bij de ontvlechting van een huwelijk.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Europaplein 23
5374 BM Schaijk
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Janssen BML B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Janssen BML B.V. in Schaijk
Europaplein 23
5374 BM Schaijk
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).