Over Tekelenburg & Advocaat

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Scherpenzeel

Tekelenburg & Advocaat bestaat al ruim 12,5 jaar. Eerst samen aan de keukentafel. Later in een mooi kantoor in het centrum van Scherpenzeel, waar u zo kunt binnenlopen voor financieel advies.

In 2007 betrokken wij een nieuw pand, nóg centraler gelegen. Hier bedienen we nog steeds met veel plezier en betrokkenheid onze klanten. Inmiddels bieden we ook RegioBank producten en werken wij samen met Gerben van Es als T&A Van Es Makelaardij.

Wij blijven in de regio

Terwijl de grote banken verdwijnen uit de regio, startten wij als Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Woudenberg. Hier kunt u niet alleen hypotheek- en assurantieadvies krijgen, maar ook direct uw bankzaken regelen. Als onafhankelijke verzekeringsintermediair werken wij samen met een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen.

Na een zorgvuldige financiële analyse bieden wij u een maatwerk advies, afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Een tevreden klant is ons uitgangspunt. Optimale service een vanzelfsprekendheid.

Door de unieke locatie van het kantoor in Woudenberg -midden in het centrum- hopen wij met name de senioren een plek te bieden waar ze gewoon binnen kunnen lopen. Natuurlijk bieden wij ook voor onze jongere klanten producten die aansluiten bij hun wensen.

Onze kracht

De kracht van Tekelenburg & Advocaat is dat wij voor een klant een persoonlijk (totaal)plaatje maken voor de toekomst; zowel voor bankzaken als verzekeringen, hypotheken en eventueel makelaardij. Eén vertrouwd aanspreekpunt dus.

Kijk voor meer informatie ook op www.tekelenburgenadvocaat.nl.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Tekelenburg & Advocaat

Tekelenburg & Advocaat in Scherpenzeel

Dorpsstraat 251
3925 KC Scherpenzeel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Tekelenburg & Advocaat

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Tekelenburg & Advocaat in Scherpenzeel
Dorpsstraat 251
3925 KC Scherpenzeel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).