Over Schijven Assurantiën B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Sint Willebrord

Wist u dat wij al ruim 75 jaar bestaan? Schijven Assurantiën is een echt familiebedrijf. Ervaring en deskundigheid zijn doorgegeven van generatie op generatie. Die 75 jaar zijn niet onopgemerkt gebleven, inmiddels zijn wij een welbekend begrip in Sint Willebrord en omstreken.

Verzekeren

Ons team bestaat uit vier specialisten. Daardoor zijn we een kleinschalig, maar zeer persoonlijk kantoor. U kunt van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht voor al uw vragen. Of u nu op zoek bent naar een inboedel-, woonhuis-, of een andere verzekering: wij zoeken altijd naar een verzekering met de beste voorwaarden en premie voor u. Wij onderhouden contacten met vele verzekeringsmaatschappijen en stellen zelf de pakketten samen. Tevens bieden wij uitstekende verzekeringsoplossingen voor kleine zelfstandig ondernemers waaronder de ZZP-er. 

Sparen en betalen

Bent u particulier en bent u naast verzekeringen ook op zoek naar betaal -en spaaropties? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn namelijk Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Dit betekent dat we exclusief bemiddelen voor haar betaal- en spaarproducten. U kunt vrijblijvend een gesprek met ons aangaan over onder meer de volgende opties:  ‘Plus Betalen’, ‘Maandsparen’, ‘Zilvervloot Sparen (0-18 jaar)’, ‘Eigen Huis sparen’ en de ‘JongWijs’ rekening. En natuurlijk ook voor Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app.  

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Schijven Assurantiën B.V.

Schijven Assurantiën B.V. in Sint Willebrord

Past. Bastiaansensingel 4 A
4711 EC Sint Willebrord
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Schijven Assurantiën B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Schijven Assurantiën B.V. in Sint Willebrord
Past. Bastiaansensingel 4 A
4711 EC Sint Willebrord
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).