Over Leenen Advies

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Someren

Leenen advies is uw financieel advieskantoor in Someren. Een laagdrempelig en modern kantoor met een lange historie. Waar u terecht kunt voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank, verzekeringen, hypotheken, belastingen en administratie. U wordt altijd door ons persoonlijk geholpen!

Rudy Leenen

Financieel adviseur
Rudy is dagelijks bezig met hypotheekvormen en rentetarieven. Rudy geeft in begrijpelijke taal uitleg over uw hypotheekmogelijkheden. Gewoon, een adviseur die u kent.

Emmy Leenen

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Emmy geeft een heldere uitleg en focust op de zaken die voor u belangrijk zijn. Emmy brengt uw vragen terug naar begrijpelijke oplossingen. Daarbij houdt Emmy het simpel: gewoon goede producten.

Yanin Leenen

Fiscaal adviseur
Geldzaken en belastingen zijn haar passie. Yanin is van administratie tot belastingaangifte het eerste aanspreekpunt op kantoor. Yanin is altijd op zoek naar een praktische oplossing.

Els Beelen

Adviseur bank en verzekeringen
Els staat altijd klaar om u te helpen. Els beschikt over veel productkennis en geeft u persoonlijk advies. Zodat u goede keuzes kunt maken en een goed gevoel heeft over uw geldzaken.

Nieuwsartikelen van Leenen Advies

Tijd voor een financiële schoonmaak

Waarom zou u alleen uw huis schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!

Zo lang duurt het voordat uw goede voornemen werkt

Op 1 januari beginnen we vol goede moed aan onze voornemens. We breken sigaretten doormidden, gooien alle koekjes weg en trekken stoffige hardloopschoenen uit de kast. En dan is het een kwestie van volhouden. Hoe lang duurt het voordat we onszelf iets nieuws aanleren?

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Leenen Advies

Leenen Advies in Someren

Verdonckstraat 3
5711 ER Someren
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Leenen Advies

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Leenen Advies in Someren
Verdonckstraat 3
5711 ER Someren
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).