Over VBA

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in St Odilienberg

Van bankzaken tot hypotheken en verzekeringen, alles onder één dak. De kracht van VBA uit Sint-Odiliënberg zit ‘m in het feit dat we een familiebedrijf zijn, met trouwe medewerkers. Daardoor leren wij onze klanten écht kennen. Wij horen graag van u hoe ú wilt bankieren.

Lijanne Simons – Körver

Adviseur bankzaken en verzekeringen
Het geeft mij voldoening om iets voor anderen te kunnen betekenen. Ik streef er dan ook naar dat iedere klant ons kantoor verlaat met een glimlach. Ik ben onze klanten zo breed mogelijk van dienst.

Mat Linders

Directeur en adviseur Bedrijven
Naast het op orde brengen en houden van onze eigen organisatie, doe ik dat ook met veel plezier op verzekeringsgebied voor onze bedrijfsmatige klanten. Persoonlijk en dichtbij!

Geertje van Damme

Adviseur bankzaken
Wat mij aanspreekt is het persoonlijk contact; ik leer u graag écht kennen, voor ik een advies geef. Zo zien mijn dagen er telkens anders uit. Dit maakt mijn werk boeiend en plezierig!

Sandra Pouls

Adviseur bankzaken
Voor mij is het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Klanten kunnen bij mij terecht voor hun bankzaken, maar ook voor een praatje. Ik werk al zeven jaar met veel plezier bij Van Birgelen Assurantiën!

Jean van Birgelen

Directeur / Financieel adviseur particulier en zakelijk
Onze missie is de klanten, particulier en zakelijk, op een correcte manier van dienst zijn. Door onze jarenlange ervaring en een groot netwerk, bieden wij voor veel problemen en/of vragen van onze klanten een oplossing.

Nieuwsartikelen van VBA

Tijd voor een financiële schoonmaak

Waarom zou u alleen uw huis schoonmaken? Pak uw portemonnee en bankrekening ook eens aan en breng uw geldzaken op orde. Zeg abonnementen op, check uw verzekeringen en loop uw in- en uitgaven eens grondig door. Met de volgende vijf tips helpen we u een handje. Opgeruimd staat netjes!

Zo lang duurt het voordat uw goede voornemen werkt

Op 1 januari beginnen we vol goede moed aan onze voornemens. We breken sigaretten doormidden, gooien alle koekjes weg en trekken stoffige hardloopschoenen uit de kast. En dan is het een kwestie van volhouden. Hoe lang duurt het voordat we onszelf iets nieuws aanleren?

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

VBA

VBA in St Odilienberg

Hoofdstraat 66
6077 AP St Odilienberg
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij VBA

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

VBA in St Odilienberg
Hoofdstraat 66
6077 AP St Odilienberg
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).