Over Administratiekantoor H. Nelissen

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Thorn

Administratiekantoor H. Nelissen V.O.F. in Thorn richt zich op het verzorgen van administraties, salarisadministraties en belastingzaken voor bedrijven en voor particulieren. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio’s Midden- en Zuid Limburg maar ook in het noorden van Limburg en  Noord-Brabant en verder is natuurlijk iedereen welkom!

Huiskamer

Veel klanten treffen elkaar hier. Dat komt omdat we al 24 jaar op deze locatie zitten. We zijn bekenden van elkaar geworden. Kinderen die jaren geleden een rekening kwamen openen, komen hier nu zelf met hun kroost. We werken hier met veel plezier en er is altijd tijd voor een lolletje, dat merkt de klant ook en daarom komen ze hier graag. Het voelt soms meer een huiskamer dan een kantoor! Gezelligheid kent geen tijd.

Welkom

Heeft u het gevoel dat u te veel geld betaalt om uw administratie door een accountantskantoor  te laten verzorgen. Onze mening hierover is dat iemand een accountant dient in te schakelen op het moment dat dit noodzakelijk of gewenst is. Zo kunnen de klanten soms een behoorlijke kostenbesparing maken op hun accountantskosten. Daarnaast zijn wij Zelfstandig Adviseur van RegioBank. De bank die echt bij ons past omdat aandacht en persoonlijkheid voorop staan. Bij ons geen poespas! Kom eens langs, u bent van harte welkom!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Administratiekantoor H. Nelissen

Administratiekantoor H. Nelissen in Thorn

Boekenderweg 8
6017 CP Thorn
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Administratiekantoor H. Nelissen

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Administratiekantoor H. Nelissen in Thorn
Boekenderweg 8
6017 CP Thorn
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).