Sparen voor een goed gevoel

  • Het is bewezen: sparen maakt gelukkig
  • Voor iedere spaarwens een online spaarpot
  • Handige tips om extra te sparen

Waar spaart u voor?

Voor een nieuwe auto, mooie vakantie of ‘het geval dat’. Waar u ook voor spaart, één ding is zeker: sparen geeft een goed gevoel. RegioBank helpt u bij het sparen. Met goed advies van uw Zelfstandig Adviseur en handige tips om nét dat beetje meer over te houden aan het eind van de maand.

Voor ieder spaardoel een oplossing

Sparen voor uzelf

Sparen voor later bijvoorbeeld als aanvulling op uw pensioen of om een reservepotje op te bouwen. Snel en eenvoudig. Sparen zoals u dat wilt.

Sparen voor uw huis

Sparen voor een startkapitaal voor uw toekomstige huis. Of sparen voor de aflossing van uw hypotheek tegen een variabele rente.

Uw kind leren sparen

Sparen voor de toekomst van uw kind kan met Zilvervloot Sparen. Met een variabele premie en een mooie premie. Uw kind zelf leren sparen kan met JongWijs. Stap voor stap leert uw kind omgaan met geld. Zo wordt uw kind in zijn of haar eigen tempo wijzer in geldzaken.

Sparen is net zo leuk als kopen

Een geweldig moment: na maanden sparen kunt u eindelijk die verre vakantie boeken. Maar wist u dat het spaarproces zelf net zo leuk is als het kopen van het ticket? Dat blijkt uit onderzoek. Hoe concreter uw spaarwens, hoe leuker het is om geld opzij te leggen. Een mooie reden om vandaag nog extra te sparen, toch?

Volg uw spaarwens online

In de Mobiel Bankieren app en via Internet Bankieren kunt u voor ieder doel uw eigen spaarpot aanmaken. Bijvoorbeeld voor uw pensioen of de kleinkinderen. Per spaarwens stelt u in hoeveel u elke maand wilt inleggen. Zo heeft u altijd overzicht, zelfs als u voor meerdere dingen tegelijk spaart. Handig!

Vraag het uw Zelfstandig Adviseur

Soms kunt u wel wat persoonlijk spaaradvies gebruiken. Bijvoorbeeld als u voor grote dingen spaart, zoals uw pensioen, een nieuw huis of uw kleinkinderen. Op zo’n moment is het fijn om een Zelfstandig Adviseur te hebben. Hij of zij helpt u graag met tips en adviezen om uw spaarwens nog sneller in vervulling te laten gaan.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

HGS administratie- en assurantiekantoor

HGS administratie- en assurantiekantoor in Uddel

Garderenseweg 16
3888 LC Uddel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Waarom u bij RegioBank goed zit

RegioBank meest klantgerichte bank

RegioBank won de Customer Centric DNA Award 2017; de grootste publieksprijs op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland. Naar aanleiding van een onderzoek onder ruim 13.000 Nederlanders zijn we weer verkozen tot meest klantgerichte bank. We wonnen de prijs ook al in 2016.

RegioBank klantvriendelijkste bank

RegioBank is ook verkozen tot de klantvriendelijkste bank van Nederland. De CustomerFirst Award voor de klantvriendelijkste bank van Nederland word uitgereikt door Smart Market Response (SAMR). De jury bestaat uit ruim 46.000 willekeurig geselecteerde consumenten.

5 sterren voor Eigen Huis Sparen

Het onafhankelijke MoneyView geeft onze spaarrekening Eigen Huis Sparen 5 sterren in de categorie Prijs.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij HGS administratie- en assurantiekantoor

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

HGS administratie- en assurantiekantoor in Uddel
Garderenseweg 16
3888 LC Uddel
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).