Over Finance Partner B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Uden

Uw belang staat bij ons centraal. Hierop sluiten wij onze diensten aan, en niet andersom. De financiële zaken die u wilt regelen en de problemen die u hierbij tegenkomt, zijn voor ons een reden om iedere dag weer gedreven aan het werk te gaan. We willen het u zo makkelijk mogelijk maken. Zo wordt uw zorg, onze zorg!

Evenwichtig pakket

We gaan uit van uw wensen en financiële mogelijkheden. Dat is het vertrekpunt. Vanuit daar bekijken we samen wat de opties zijn. We denken hierbij altijd in oplossingen. Om uw gewenste financiële zekerheid te bereiken, adviseren wij u over de mogelijkheden en stellen een evenwichtig pakket samen dat wij voor u onderhouden en indien nodig aanpassen. Dit doen wij op het gebied van hypotheken, financiële planning en bankzaken. Ook wijzen we u op de beperkingen, mogelijkheden en voordelen van wettelijke regelingen van fiscaal, huwelijks-, vermogens- en erfrecht. Omdat we Zelfstandig Adviseur van RegioBank zijn, is er altijd direct persoonlijk contact. Dat vinden wij erg belangrijk!

Uw behoefte

U vindt ons in Wageningen en Uden. Bij beide vestigingen heten wij u van harte welkom! Wij streven een hoog niveau van dienstverlening na. Daarom investeren we in onze medewerkers op het gebied van opleidingen en informatievoorziening. Daarnaast is persoonlijke interesse in de klant het allerbelangrijkst. De bereikbaarheid van onze organisatie is zo goed mogelijk afgestemd op uw behoefte!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Finance Partner B.V.

Finance Partner B.V. in Uden

Velmolenweg 147
5404 LB Uden
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Finance Partner B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Finance Partner B.V. in Uden
Velmolenweg 147
5404 LB Uden
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).