Over De Vries Makelaardij B.V.

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Veenoord

Ons kantoor bestaat al meer dan 40 jaar en is gevestigd in het Tweelingdorp Nieuw-Amsterdam/ Veenoord. Wij zijn een laagdrempelig full-servicekantoor met 7 medewerkers, die u kunnen helpen op het gebied van bankzaken, verzekeringen, onroerend goed en hypotheken. Bij ons hoeft u niet te twijfelen om binnen te stappen. We begrijpen goed dat de drempel soms hoog is om ‘moeilijke’ zaken te regelen. Wij helpen u daar heel graag bij.

Ondanks het feit dat grote banken zich terugtrekken uit de dorpen en zij de klant liever digitaal bedienen, kunt u bij ons -als Zelfstandig Adviseur van RegioBank- gewoon terecht voor al uw vragen, geldopnames en –stortingen. We bemiddelen immers exclusief voor haar betaal- en spaarproducten. Persoonlijk contact en vertrouwen hebben wij hoog in het vaandel staan. Een financieel adviseur in de buurt vinden wij erg belangrijk.

Wilt u ook overstappen van bank? Wij helpen u daar graag bij en middels de Overstapservice is dat zo gebeurd. Vervolgens kunnen we bekijken of u ook uw andere financiële zaken bij ons wilt regelen. Op deze manier bieden we alle faciliteiten onder één dak aan. Kom eens langs, dan vertellen we u alles over de mogelijkheden!

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Schooldijk 86
7844 KA Veenoord
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij De Vries Makelaardij B.V.

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

De Vries Makelaardij B.V. in Veenoord
Schooldijk 86
7844 KA Veenoord
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).