Over Handass Financieel Advies

Uw Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Vessem

Handass Verzekeringen; al meer dan 20 jaar bij u in de buurt. Waar u zo binnen kunt lopen voor uw bankzaken, hypotheken en verzekeringen. Een kantoor dat klein is, maar groot kan denken. We weten wie u bent en kennen uw situatie. En we houden van een goed gesprek. Wij geven u graag een warm welkom.

Pieter van der Steen

Directeur en Financieel Adviseur
Als allround hypotheekspecialist helpt Pieter u graag met het maken van de juiste keuze voor uw hypotheek, verzekering en bankzaken. Hij wil graag dat u ervaart dat uw zaken in goede handen zijn.

Tonny Heijnen

Directeur en Verzekeringsadviseur
Persoonlijk contact, eerlijk advies, kennis en een compleet pakket verzekeringen en financiële diensten/producten. Dat kan Tonny u bieden. Evenals een passend advies over uw bedrijfsrisico’s.

Maurice Lewiszong

Functie/rol Financieel Adviseur | Erkend Hypothecair Planner (EHP)
Maurice is financieel adviseur. Voor vragen over uw financiële zaken kunt u bij hem terecht. Doordat hij Erkend Hypotheekadviseur is kan hij u ook een passend advies geven voor uw hypotheek op maat.

Sonja Lavrijssen

Schadebehandelaar
Sonja is verzekeringsadviseur. Bij schade handelt zij de melding voor u af. Met een telefoontje aan Sonja, is uw schademelding in goede handen.

Stijn Hellegers

Verzekeringsadviseur
Stijn is verzekeringsadviseur. Op zoek naar de juiste verzekering met een scherpe premie. Door de laagdrempeligheid van ons kantoor weet hij wie u bent.

Mark Faes

Verzekeringsadviseur
Mark is verzekeringsadviseur voor particuliere en zakelijke verzekeringen. Op zoek naar een passende verzekering met een scherpe premie. Hij staat voor u klaar.

Judith Donkers

Verzekeringsadviseur
Judith verzorgt uw verzekeringen tot in de puntjes, en u kunt altijd een beroep op haar doen. U heeft beslist geen omkijken naar al uw verzekeringen.

Lydia van der Heijden

Adviseur Bankzaken
Lydia beantwoordt uw vragen over bankzaken. U kunt hiervoor binnenlopen, maar ook bellen of e-mailen. Het is plezierig dat we u kennen.

Lian Schellekens

Adviseur Bankzaken
Lian is onze allround bankadviseur, zij staat klaar voor een eerlijk en passend advies voor al uw bankzaken. Zij is terecht de adviseur die u kent!

Ruuth Heijnen

Adviseur Bankzaken
Ruuth beantwoordt samen met Lian de vragen over uw bankzaken. Zij draagt altijd zorg voor een goede en snelle afhandeling.

Nieuwsartikelen van Handass Financieel Advies

Pinpas kwijt op vakantie. En nu?

U bent op vakantie en raakt uw betaalpas kwijt. Het zal u maar gebeuren. In zo’n geval kunt u maar beter goed voorbereid zijn. Met dit stappenplan heeft u tóch nog een ontspannen vakantie.

Vrijblijvend contact met deze adviseur?

Handass Financieel Advies

Handass Financieel Advies in Vessem

Mr de la Courtstraat 6 A
5512 AS Vessem
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden

Vraag een vrijblijvend gesprek aan bij Handass Financieel Advies

Vul onderstaand formulier in dan bellen wij u binnen één werkdag voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Handass Financieel Advies in Vessem
Mr de la Courtstraat 6 A
5512 AS Vessem
Toon telefoonnummer
Toon e-mailadres
Toon openingstijden
 
Velden met een * zijn verplicht
 
Op welk tijdstip kunnen wij u het beste telefonisch bereiken?
U ontvangt een bevestigingsmail. Lees meer over het verwerken van uw persoonsgegevens (PDF).